+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

S-Max Club találkozó Hajdúszoboszló a repülőtéren! Csatlakozz a Ford S-Max Club Hungary és a flyhello.hu által szervezett lenyűgöző Retro Fesztiválhoz és Sétarepülős Családi Hétvégéhez, amely június 23-25. között várja az érdeklődőket a Hajdúszoboszlói Repülőtéren! Ez az esemény egy valódi időutazás, amely felejthetetlen élményeket kínál az egész családnak.

S-Max Club találkozó

Képzeld el, ahogy egyszerre nyolcszáz Ford S-Max sorakozik egymás mellett, létrehozva egy impozáns autóparádét, amely garantáltan elvarázsolja a látogatókat. Ezen a rendezvényen valódi retro hangulat lengi be a levegőt, és lehetőséged nyílik a nosztalgia érzésének átélésére. Hajdúszoboszlói programok, látnivalók nem csak a fürdőről szólnak, de a pihenés központja a fürdővárosban.

Az esemény fénypontja szombaton este vár rád, amikor a Groovehouse, a Happy Gang és az FLM fellép a színpadon, hogy fergeteges zenei élményt nyújtsanak. Táncolj, énekelj és élvezd a szórakozást ezeknek a kiváló előadóknak köszönhetően!

De ez még nem minden! Élvezd a városnézést egy egészen új szemszögből, hiszen lehetőséged nyílik helikopteres túrára is, amely során lenyűgöző kilátásban gyönyörködhetsz Hajdúszoboszló és környéke fölött.

Természetesen a gyermekek sem fognak unatkozni! A vidámpark és az ugrálóvár izgalmas és szórakoztató programokkal várja a kicsiket, hogy felhőtlen örömet és mosolyt csempésszenek az arcukra.

Ne maradj le erről az egyedülálló rendezvényről, ahol a Ford rajongók, a retró hangulat és a családi szórakozás találkozik! Látogass el a Hajdúszoboszlói Repülőtérre június 23-25. között, és élvezd az emlékezetes pillanatokat!

S-Max Club találkozó
S-Max Club Hajdúszoboszlón

S-Max Club Hajdúszoboszlón: A Rekordkísérlet és Családi Hétvége

Csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas eseményen, amely nem csak egy Guinness rekord kísérlet, hanem egy felejthetetlen családi nap is egyben. Készülj fel arra, hogy részese légy a magyar és Guinness rekord kísérletnek, ahol több mint 800 Ford S-Max típusú autó találkozik egy helyen, egy időben.

A hivatalos számolást szombaton tartják 14:00 órától!

A találkozó ambiciózus célkitűzése az, hogy több mint 800 Ford S-Max típusú autót hozzanak össze egy helyen és egy időben, ezzel megkísérelve Guinness Világrekordot felállítani. Ez a különleges rekordkísérlet minden résztvevő számára izgalmas kihívást jelent, és lehetőséget ad arra, hogy a márka szerelmesei, tulajdonosok összegyűljenek és megünnepeljék közös szeretetüket az autójuk iránt.

Ez az esemény lehetőséget teremt arra, hogy megünnepeljük az autózás szerelmét és erősítsük a közösséget. Találkozhatsz más autórajongókkal, cserélhetsz tapasztalatokat, és megcsodálhatod ezt a lenyűgöző autóparádét.

Azonban ez a hétvége nem csak az autók szerelmeseinek szól. Családok számára is kiváló lehetőséget nyújt, hogy együtt élvezzék a szórakoztató programokat és a kellemes időtöltést. Fedezd fel a vidámpark izgalmas attrakcióit, ugrálj a ugrálóvárban, vagy éld át a városnézést egy repülős sétarepülés során.

Az esemény ideje alatt folyamatosan rendelkezésre állnak büfék, ahol a legfinomabb falatokkal kényeztethetitek magatokat.

  • Válogassatok a kézműves hamburgerek közül, amelyek garantáltan ínycsiklandóak lesznek.
  • Próbáljátok ki a különféle meleg ételeket, amelyek friss, ízletes és tápláló fogásokat kínálnak.
  • Hagyjátok, hogy a fagylalt hűsítő íze kényeztessen benneteket a napsütéses napokon.
  • Kóstoljátok meg a mini gofrikat, édességeket és még sok más finomságot, amelyek garantáltan örömet okoznak az édesszájúaknak.

A rendezvényén a Dréher sátrai alatt mindig friss csapolt sör várja a szomjazókat, hogy megfelelően hűsítsenek és felvidítsanak benneteket.

Ha plusz energiára van szükségetek, akkor a klub saját energiaitalával gondoskodunk róla, hogy feltöltekezhessetek és folytathassátok az aktív programokat. Emellett hűtött dobozos üdítőitalok is elérhetőek lesznek, hogy mindig frissítő itallal pótolhassátok a folyadékot.

Tehát ne aggódjatok az étkezések és italok miatt, hiszen a rendezvényünkön gondoskodunk arról, hogy mindenki megtalálja a kedvére való finomságot és frissítőt.

Jó étvágyat és kellemes kikapcsolódást kívánunk az egész hétvégére!