+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Strand

Hajdúszoboszló

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum legnagyobb egysége a strand, mely kora nyártól késő őszig minden korosztálynak számára kínál fürdőzési, kikapcsolódási lehetőséget.

A Hungarospa fürdőkomplexuma a strandfürdő hagyományosan minden évben május 1- től strandnyitó ünnepséggel nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. Ekkor még részleges medence nyitással, általában a meleg vizes medencék feltöltését jelenti. A fürdőkomplexum 30 hektáros területe a nyár folyamán 15 medencével kínál fürdőzési lehetőséget minden korosztály számára egészen szeptember végéig. Az óriási strandfürdő három nagy részből áll: Aquapark ennek további része az Extrém Zóna, mindkettő csúszdapark és a most épülő Prémium Zóna. Említett létesítmények kigészítő jegy váltásával vehető igénybe. Komplexum része az Aqua Palace fedett élményfürdő, mely egész éves nyitva tartassál varja kicsiket és nagyokat.

Mediterrán Tengerpart

Közép-Európa legnagyobb épített medencéje a mediterrán stílust idézi homokos lassan mélyülő partja, ezzel szemben elhelyezkedő kalózhajó, a pálmafák, partján a megannyi napernyő és pihenő ágy az elmaradhatatlan világítótoronnyal. A hullámzó óriásmedence 6.200 m2-es vízfelületével a strand egyik legkedveltebb része.

Tradicionális medencék

Elsők között érdemli a megemlítést gyerek és felnőtt nagy kedvence a hullámmedence. A hullámverés végével már szinte kötelező az úgynevezett „vissza fütyülés”, amivel az úszómester ha elégedett, extra menetre számolhatnak a strandolók. Az említett fütyülés annyira hangos, hogy déli szieszta időszakában szünetel a medence üzemeltetése.

Az 1100 méter mélyről feltörő természeti kincsünk a reumás panaszok, kopások, mozgásszervi megbetegedések és ízületi fájdalmak enyhítésére javasolt. Egyre többen keresik fel a gyógyfürdőt aktív sportolók, akik versenyre készülési időszakukban regenerálódnak és lazulnak, töltődnek a szoboszlói gyógyvízben. Több termálvizes medence üzemel a strand területén, melyekben a híres hajdúszoboszlói víz selymes, bársonyos meleg simogatását élvezhetik az abban fürdőzők. Ezek közül is a Pezsgő medence élményelemeivel és fekvő zubogó részével a legnépszerűbb.

A gyermekek több medence közül választhatnak a gyermekpancsoló, gyermekmedence, tanmedence, kétpályás csúszda és a napvitorla árnyékában két halacska medence. A vízi játszótér mellett a kicsik részére gyermekjátszótéren is fáraszthatják magukat szülői felügyelettel, ez még nem minden mert a Vízipók meseszínpadon változatos programok és nyeremények várják a családokat.

A Hungarospa gyógyfürdő, ahol kedvezményes különböző gyógyászati kezelés vehetők igénybe a termálfürdőben.  A fedett élményfürdőben szauna és masszázs szolgáltatások is várja a Vendégeket.

Aquapark, Extrém zóna, Prémium zóna

Két csúszdapark is a strand része, melyeket külön kiegészítő jeggyel vehetők igénybe. Továbbá a csúszdapark külön 6-12 éves gyermekeknek készített kalandmedencékkel rendelkezik. Négytornyos vár függőhíddal, a Bástya vár ágyúkkal, zenével, vízeséssel, rönkvár csúszdákkal és masszázsdézsával. Másik gyermek részben hódváron ugrálhatnak a bikafejes hajón és egy zátonyra futott csónak szivárványcsúszdáján csobbanhatnak a vízbe. Az Aquapark bejáratánál található gyermek medence élethű elefántja és gyermek csúszdája köszönti a parkba látogatókat. Magyarország első csúszdaparkja 2000- ben épült a hajdúszoboszlói strandon, mely 2002- ben bővítésre került. A további igények kielégítésére 2014- ben tovább bővült az Extrém Zónával, így összesen 15 csúszdával büszkélkedhet a fürdőváros.
Új beruházással bővül a fürdőkomplexum a Prémium Zónával,melynek nyitását 2021. nyarára ígérik. További medencékkel és igazi prémium minőséggel és látvánnyal készülnek minden kedves Vendégnek.

Sportcentrum

A strandon található sportcentrumban strandfoci, strandröplabda, lábtenisz, streetball és teniszpályák várják a csapatokat és baráti társaságokat.

 

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek