+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Strandok Éjszakája 2023-ban immár tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre, amely a hazai fürdők egyik legizgalmasabb eseménysorozatává vált.

A Magyar Fürdőszövetség által 2010-ben elindított Strandok Éjszakája célja továbbra is az, hogy bemutassa és népszerűsítse a hazai fürdőkultúrát mind a magyar, mind a külföldi fürdőzők körében. A rendezvénysorozatnak köszönhetően a fürdők országszerte meghosszabbított nyitvatartási idővel, változatos programokkal és különleges kedvezményekkel készülnek az esti fürdőzésre és strandolásra vágyó vendégek fogadására.

Szállás közvetlen a hajdúszoboszlói strand mellett!

Strandok Éjszakája 2023 Hajdúszoboszlón

Július 29.

Ezen események kapcsán a fürdők igazi társasági élet központjává válnak, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy a látogatók a kikapcsolódás mellett új emberekkel is megismerkedjenek. A Strandok Éjszakája így nemcsak a fürdőzés, hanem a közösségi élmények szerelmeseinek is szívet melengető rendezvénye lesz. Ha szeretnéd átélni az éjszakai fürdőzés varázsát és részese lenni ennek a lenyűgöző fürdőkultúrának, ne hagyd ki ezt a felejthetetlen alkalommal!

A vidéki fürdőváros büszkesége, idén is lenyűgöző programokkal és izgalmas eseményekkel várja a látogatókat. Az eseménysorozat kiemelkedő jelentőségű, hiszen nem csak a helyi közösség, hanem az ország szerte érkező vendégek számára is vonzóvá teszi Hajdúszoboszlót.

A fürdők egész éjszakára kitárják kapuikat, hogy a fürdőzők teljes mértékben kiélvezhessék a gyógyvizek és élményelemek nyújtotta kényeztetést. Az éjszakai fürdőzés különleges hangulata magával ragadja a vendégeket, akik megmerítkezhetnek a víz hűs ölelésében, miközben a csillagok fénye tündököl az égen.

A rendezvény számos szórakoztató programmal is készül, hogy felejthetetlenné tegye az éjszakát. Zenés koncertek, táncbemutatók, kulturális események és ínycsiklandó gasztronómiai kavalkád várja az érdeklődőket. A fürdők területén elhelyezett pihenőhelyeken a vendégek kellemesen pihenhetnek, beszélgethetnek és együtt élvezhetik az éjszakai varázslatot.

A fürdők nem csupán gyógyító és feltöltődést nyújtó helyekké válnak, hanem élettel teli, pezsgő közösségi események színhelyei is lesznek. A rendezvénysorozat az évek során hűséges rajongók táborát szerezte meg, akik évről évre visszatérnek, hogy átéljék ezt a varázslatos éjszakát.

A rendezvény igazi kincs a hazai fürdőkultúra palettáján, és méltán büszkék lehetnek rá a szervezők és az egész város. Ha szeretnél részese lenni ennek az egyedülálló eseménysorozatnak és átélni a Hajdúszoboszlói strandok varázsát éjszaka, ne hagyd ki a lehetőséget, és látogass el erre az emlékezetes rendezvényre!