+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

NYITÁS!

A Szabadidő Park 2021. április 10- én reggel megnyitja kapuit!

Czeglédi Gyula polgármester úr tájékoztatás szerint szombat reggel újra nyit a park! Az érvényben lévő védekezési szabályok betartásával, távolságtartással és maszkviseléssel! Egyéni sportolás esetén a maszkot nem kell viselni! Csapatjátékra a terület létesítményei nem használhatóak! Mindenki igyekezzen mellőzni a csoportosulásokat!

Tehát a szabályok betartásával játszhatnak a gyerkőcök!!! Mindenkinek jó kikapcsolódást kívánunk!

Szabadidő Park Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlót általában a híres fürdőjéről ismerik az emberek, pedig azon kívül is számos érdekes program és látványosság található a városban. Ilyen például az újonnan megnyílt szabadidő park is, amely hajdúszoboszlói szállásunkhoz közel helyezkedik el.

A szabadidő park ugyan még nem készült el teljesen, ám a május végi nyitást hatalmas érdeklődés övezte. A park sokféle szórakozási és pihenési lehetőséget tartogat: például van egy több mint 160 méteres kerékpárpálya, egy közel 400 méteres görkorcsolyapálya, de a labdarúgás szerelmesei sem fognak csalódni. Egy modern, izgalmas játszótér, különleges játékokkal – mászóvárral, mászófallal – várja a kicsiket, de van lehetőség piknikezni is, vagy egyszerűen csak egy nagyot sétálni a ligetes, fákkal beültetett területen. Hajdúszoboszlói szállásunktól mindez könnyen megközelíthető, ideális programot nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Szabadidő Park nyitvatartás: minden nap 06:00 – 21:00 között!

Forduljon bizalommal hajdúszoboszlói szállásunkhoz, és töltse az idei nyaralását aktívan, különleges módon!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek