+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a hajdúszoboszlói Hungarospa hatalmas létesítény és ezen belül elkülönülnek a különböző létesítmények. Kezdjük a sort a méltán híres Hajdúszoboszlói Gyögyfürdővel, melynek bejárata hajdúszoboszlói apartmanunktól csak pár lépéste található.

Hajdúszoboszlói szállás kedvező áron

A gyógyfürdőben jól elkülönülnek a gyógyászati és fürdő részlegek, így a gyógyulni vágyók és a fürdőzők nem zavarják egymást, hiszen a különböző részlegek más-más vendégkört vonzanak. Ez egy költcséghatékony megoldás, mivel a gyógyfürdőt látogatóknak nem kell kifizetniük az élményfürdő jegyárait és ez természetesen fordítva is igaz. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő viszonylatában a felnőtt belépő 2.000 forint, a diákok és nyugdíjasok 1.600 forintért fürdőzhetnek. Aki nem szeretne ennyit adni érte 16.00 órától még kedvezőbben, már 1.500 forintért, diákok és nyugdíjasok 1.300 forintért válthatnak belépőt.

Hajdúszoboszlói apartmanunkba nem csak környékről érkeznek gyógyulni és pihenni vagyók, hanem az egész ország területéről, sőt a szomszédos országokból is szép számmal történnek szállás foglalások. Sokan örülnek a gyógyfürdő társadalombiztosítás által támogatott kezeléseinek. Apartmanjainktól a gyógyúlni érkező vendégeink nagy örömére nem kell sokat gyalogolniuk a gyógyulás helyszínéig .

A NEAK-os napi négyféle kezelést támogató gyógyászati csomagok hétköznapokon 1.500 forintért, szombaton 2.000 forintért vásárólhatóak. Odafigyelve a folyadék bevitelre, a kezelések napján mindenki kap egy fél literes Hajdúszoboszlói Pávai Vajna ásványvizet, de akik teára lennének szomjasak, azok választhatnak gyógyteát is. Ez még nem minden az árak tekintetében! Akik már két gyógykúrát igénybe vettek, azok törzsvendégnek számítanak, így ők további 10 százalékos kedvezményben részesülnek.

Folytatjuk a kedvezményeket… a legalább 4 napra kedvezményes gyógyászati csomagot választóknak a vasárnapi fürdőbelépés ingyenes. Gyógyulás után kedvük támadt volna az Aqua-Palace élményfürdőt meglátogatni, akkor még mindig tartogat kedvezményt a Hungarospa: a kezelőlappal rendelkezők 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak belépőt az élményfürdőbe.

Reméljük ezekkel az igazán csalogató árakkal felkeltettük mindenki érdeklődését a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő kezelései iránt és a pihenéshez annyiban hozzájárulhatunk, hogy hajdúszoboszlói apartmanunkban az egész év folyamán kedvezményes szállás árakkal várunk mindenkit.
Keress fel elérhetőségeink egyikén még ma!