+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Egyre többen döntenek úgy, hogy a húsvéti ünnepeket nem otthon, locsolókra várva töltik, hanem inkább kirándulást, utazást terveznek helyette. A húsvéti hosszú hétvége romantikus elvonulásra és családi programnak is nagyszerű lehetőség. Ahelyett, hogy otthon süttök, főztök, takarítotok, sürgölődéssel és vendégvárással töltitek a drága szabadidőtöket, pihenjetek és szenteljetek időt a minőségi együttlétre!

A népszerű úticélok egyike Hajdúszoboszló, nem véletlenül, hiszen a kellemes fürdővárosban nagyszerűen lehet kikapcsolódni a termálvizű fürdőkben úszkálva, a hangulatos sétálóutcákat járva. Kedvelt időszak a tavaszi, sokan foglalnak szállást húsvétra Hajdúszoboszlón.

Amennyiben most kerestek szállást húsvétra Hajdúszoboszlón, igyekezzetek, mielőtt elfogynak az előnyös ajánlatokat kínáló helyek! Apartmanunk egyike a város frekventált környékén elhelyezkedő, hangulatos szálláshelyeknek, ahol nagyszerű ár-érték arányban tudtok szállást foglalni.

Keressetek fel minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és foglaljatok időben szállást húsvétra Hajdúszoboszlón!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek