+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Szeretne kiruccani és egy kicsit elfeledkezni a hétköznapokról? Hajdúszoboszló ideális belföldi úticél azoknak, akik szeretnek kirándulni, de a kellemes lazítást sem vetik meg. Az apartmanunkban megszálló vendégek számára igyekszünk az ittlétet minél gondtalanabbá tenni, ezért van lehetőség hajdúszoboszlói szállásunkat félpanzióval lefoglalni.

A hajdúszoboszlói szállás félpanzióval előnyös döntés azoknak, akik nem csupán a hétköznapi munka világáról szeretnének megfeledkezni, de a háztartással kapcsolatos kötelezettségekről is. Engedje, hogy mi gondoskodjunk arról, hogy Ön finomakat egyen és igyon, nem kell bevásárolni, sem főznie, nem beszélve a mosogatásról, pakolásról, csak jóízűen elfogyasztani, amit a tányérjára teszünk!

Hajdúszoboszlói szállásunk félpanziója a klasszikus szabályokat követi, tehát a vendégeknek reggelit biztosít, mellette pedig még plusz egy főétkezést a nap folyamán, ami lehet ebéd vagy pedig vacsora is. Ez az ajánlat nagyon előnyös, hiszen az étkezés nagyon is jelentős kérdésének terhét leveszi a vendégek válláról. Érdemes akár előre megérdeklődni, hogy milyen kínálatra lehet számítani, így nem érik meglepetések a vendéget és tudja, hogy mit falatozhat a pihenése alatt. Természetesen a kínálattól függően azoknak előnyös a hajdúszoboszlói szállásunk félpanziója, akik nem szenvednek semmilyen ételintoleranciában, illetve nem követnek szigorú diétát. Nyitottak vagyunk arra is, hogy a vendégeink igényei szerint minél egészségesebb, változatosabb menüt állítsunk össze.

A hajdúszoboszlói szállás félpanziója stabilitást is tud nyújtani, ezzel pedig megadja a napok gerincét is, hiszen az étkezések minden nap ugyanabban az időintervallumban zajlanak. Ez helyhez köti a vendéget, viszont tud mihez igazodni a programszervezés során. Gondoljon bele, mennyi fáradtság, mennyi döntéskényszer elől mentesül, ha lefoglalja hajdúszoboszlói szállásunkat félpanzióval! Ráadásul nem kell irreális összegeket költenie a turistákat megcélzó éttermekben, központi kérdést csinálni  az étkezés helyszínének kiválasztásából vagy ugyanazt enni napokig.

Lépjen kapcsolatba velünk weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, ha kérdése van szolgáltatásainkról!

E-mailon bestszalla@gmail.com

Telefonon +36309900063