+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Sokan és egyre többen vannak, akik nem szeretnék a karácsonyt a négy fal között tölteni, hanem inkább megajándékozzák magukat egy utazással, ami pont az ünnepre esik.

Ha Ön is ezt a tábort erősíti, vagy fontolgatja a nem otthon karácsonyozók klubjába való belépést, hadd ajánljuk figyelmébe a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő programját, melyet könnyedén elérhet hajdúszoboszlói apartmanjaink egyikéből! hajduszoboszlobestapartman.hu

Az Aqua-Palace élményfürdőben idén karácsonykor, azaz december 25-26.-án zenés esti fürdőzés, habparty és szauna szeánsz lesz a program, amin mindenkinek érdemes részt vennie, már csak az utóbbi miatt is, hiszen három finn szauna, két gőzkamra és ugyanennyi infraszauna, valamint merülő- és taposómedence segít az ellazulásban, amit egy tágas pihenőben lehet még tovább fokozni. Ha pedig a víz kiszívott minden erőt a vendégek tagjaiból, akkor hajdúszoboszlói apartmanjaink egyikében lehet egy hatalmasat aludni a nap végén.

Amennyiben szeretne hajdúszoboszlói apartmanjaink egyikében megszállni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!