+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszlóban idén először rendezik meg a Szoboszlói Art Food Fesztivált a Szent István Parkban. Az esemény fő célja az igényes szórakoztatás, ahol a gasztronómia és művészet összekapcsolódik. A péntek esti program egyik fénypontja az OCHO MACHO zenekar fellépése. A fesztivál helyszíne a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő előtti tér lesz, így a fürdőzés után rögtön bekapcsolódhatunk az éjszakai mulatságba. A koncertek sem maradnak el, hiszen az Ocho Macho mellett a Maszkura és a Tücsökraj is részt vesznek az eseményen.

2023. június 30 – július 02.

BELÉPÉS DÍJTALAN!

Szállás közvetlen a rendezvény mellett: Best Apartman!

Art Food Fesztivál: Gasztronóiai élmények és művészi varázslat

Az Étkek és a Művészet Találkozása

Látogass el a szoboszlói gasztro fesztiválra, ahol a gasztronómia és a művészet egyedülálló találkozásában gyönyörködhetsz! Ez az esemény igazi kulináris kalandokat és művészeti varázslatot kínál minden érdeklődőnek. Hajdúszoboszló programok, látnivalók, fesztiválok sokaságát kínálja az egész nyár folyamán!

Az „ART FOOD” összekapcsolja a művészetet és a gasztronómiát, arra utalva, hogy a fesztiválon a kulináris élvezetek és a művészeti élmények egyedülálló módon találkoznak és egészítik ki egymást. Ez a kifejezés tehát azt sugallja, hogy az eseményen a kreativitás, az ízek és az érzékek harmóniája jellemző.

Ínycsiklandó Ételek és Italkülönlegességek

A fesztivál résztvevői számára számtalan ízletes étel és italkülönlegesség áll rendelkezésre. Kóstold meg a helyi és nemzetközi konyhaművészet remekeit, amelyek színesebbé teszik az eseményt. A fesztivál területén különböző ételspecialitásokkal találkozhatsz, legyen szó street food ételekről, finom édességekről vagy exkluzív gasztronómiai különlegességekről.

Művészeti Élmények minden Szegletben

A alkotások nemcsak gasztronómiai élményeket, hanem művészi értékeket is nyújt. A fesztivál területén különleges művészeti installációk és kiállítások várják a látogatókat. Ismerd meg a helyi és nemzetközi művészek alkotásait, akik kreativitásukkal és tehetségükkel elvarázsolnak.

Interaktív Foglalkozások és Műhelyek

Nem csak nézőként élvezheted a fesztivál hangulatát, hanem aktívan részt vehetsz különböző művészeti foglalkozásokon és műhelyekben is. Tanuld meg egyedi kézműves technikákat, festhess, készíts ékszereket vagy alkoss valami szépet. A fesztivál lehetőséget nyújt arra, hogy kibontakoztasd kreativitásodat és felfedezd művészi oldaladat.

Zenei Élmények és Előadások

A zene szerelmesei sem fognak csalódni! Élvezd a különböző zenei előadásokat, koncerteket és zenekarokat, akik varázslatos hangulatot teremtenek. Legyen szó könnyűzenéről, jazzről vagy helyi zenekarok produkciójáról, a zene mindenki számára felejthetetlen élményeket kínál.

Éld át a zenei ritmusokat és hagyd, hogy a dallamok magukkal ragadjanak. Az élő előadások és zenekarok garantáltan felejthetetlen hangulatot teremtenek a fesztivál területén. Kellemes Kikapcsolódás és Fürdőzés

A rendezvény helyszíne

A Fesztivál helyszíne a gyönyörű Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő előtti tér, így a frissítő fürdőzés után könnyedén belevetheted magad az éjszakába. A Szent István park és Mátyás király sétány műterem a téren lesz az alkotók számára. Pihenj a wellness lehetőségekkel és spa-szolgáltatásokkal felszerelt fürdőben, majd térj vissza a fesztivál forgatagába, hogy folytasd a kulináris és művészeti élmények felfedezését.

A fesztivál garantáltan emlékezetes élményeket nyújt mindazoknak, akik szeretik felfedezni a gasztronómia és művészet világát. Találkozz az étkek és a művészet varázslatos találkozásával, élvezd az ínycsiklandó ételeket, gyönyörködj a művészeti alkotásokban, és élj át felejthetetlen zenei élményeket. Hajdúszoboszló vár, hogy átélhesd ezt a különleges fesztivált, ahol az ételek és a művészet egyesül, hogy lenyűgöző élményeket teremtsenek.

Napközben vár Téged a vidám vásári forgatag, különleges street food ételek, a Design alkotóinak standjai és a „Műterem a téren” képzőművész alkotói. Élvezd a sok izgalmas lehetőséget és fedezz fel új kreatív élményeket! Érdekelnek további alkotások akkor nézd meg ezt az oldalt artfood.hu!

Részletes program:

2023.06.30. (péntek)

 • 18:00 Hajdúszoboszlói Ütősegyüttes fellépése
 • 18:30 Trio Harmony koncert
 • 19:20 4 VOICES és barátai (a Zichy Géza Zeneiskola diákjainak műsora)
 • 20:50 Majoros Petronella alpolgármester köszöntője
 • 21:00 Ocho Macho zenekar koncertje
 • 22:30 Retró utcabál Ákossal

2023.07.01. (szombat)

 • 18:00 A Főnix Látványtánc és Mazsorett Sportegyesület mazsorettbemutatója
 • 18:30 HSE Gimnasztráda műsora
 • 19:00 Canarro zenekar koncertje
 • 20:30 Énképem – Bemutatkoznak a Műterem a téren fiatal művészei
 • 21:00 Maszkura és a Tücsökraj koncertje
 • 22:30 DJ Audrey

2023.07.02. (vasárnap)

 • 18:00 órától Keresztesi Robi FreeStyle foci- és labdazsonglőrködése
 • 19:00 Szentirmai Péter Bűvész és Lufi show-ja
 • 19:30 Pop Secret Band koncertje
 • 20:30 Kokó és Kovács Tomi Duó előadása