+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Időpont: 2024. Szeptember 13-14-15.

Helyszín: Szent István park Hajdúszoboszló

A program INGYENES!

A Szoboszlói Gasztronómiai napok Gasztro- és Borfesztivál egy olyan rendezvény, ahol helyet kap a a modern és hagyományos gasztronómia, a folklór és színes programok minden korosztály számára.

Szállás félpanzióval közvetlen a rendezvény mellett!

A hajdúszoboszlói gasztrofesztivál az idei első őszi rendezvény, ahol az ételek széles választéka mellett a magyar pincészetek borait is megkóstolhatják a fesztiválra látogatók. A programok INGYENESEK!

A rendezvényen elsősorban az ételekre és italokra fókuszálnak és szoros velejárójuk a színes zenés programok. A megnyitás szeptember 13. pénteken 12:00- kor az ételpultok megnyitásával kezdődik, így az ebédet már mindenki a fesztiválon fogyaszthatja el.

A fesztivál hangulata mellett elengedhetetlen a mesterségek bemutatása és a magas szakmai színvonal jelenléte. Rendezvény célja, hogy a három napos rendezvény ételekről és remek borokról szóljon és a közönség a kiállítókkal, árusokkal együtt jó hangulatban töltse el ez a három napot.

A rutinos visszatérő fesztiválozók már tudják, hogy a rendezvény részét képzi a Borlovagok, borrendek felvonulása, a népszerű zenekarok esti koncertjei, zenészek, fellépők sora és a kulturális vonalat biztosító néptáncosok. A gasztronómiai rendezvény minden olyan érdeklődőt vár, aki hedonista, szereti a magyaros ízeket, a szabadtéri főzés kultúráját, valamit a finom magyar borokat és természetesen pálinkát.

Fedezze fel a gasztronómiai élmények varázslatos világát a Hajdúszoboszlói Bor és Gasztronapok eseményén!

A gasztronómiai fesztivál Hajdúszoboszlón kiemelkedő lehetőség, hogy megízlelje a régió legfinomabb borait és ízletes ételeit.

Hajdúszoboszló, a gasztronómiai élet kincsesbányája, büszkén mutatkozik be a Bor és Étel Párosítás Eseményen, ahol a borászok mesterséges tudása és a séfek kreativitása találkozik. Itt valódi gasztronómiai kavalkádba csöppenhet, és a válogatott borászatok bemutatkozása a gasztronapokon egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy bepillantást nyerjen a borászatok varázslatos világába.

Kóstolja meg az ínyenc falatokat és kifinomult borokat, melyek Hajdúszoboszló sajátosságait és gasztronómiai kultúráját tükrözik. A Bor és Gasztronapok rendezvényen résztvevők valódi borvacsorán vehetnek részt, ahol a kulináris élvezetek és a borok harmóniája egy felejthetetlen élményt kínál.

Gasztronómiai kultúra Hajdúszoboszlón

A gasztronómiai kultúra Hajdúszoboszlóban mélyen gyökerezik, és a borászati bemutatók és kóstolók során lehetősége nyílik megismerésére. A gasztronómiai események a Hajdúszoboszló területén olyan fórumok, ahol a helyi gasztronómiai kincsek és különlegességek a középpontba kerülnek.

Hajdúszoboszlói Bor és Gasztronapok: Kulináris Felfedezés és Gasztronómiai Rendezvények a Fürdővárosban. Várjuk Önt és minden gasztronómiai kalandra vágyót, hogy élvezze a város ízletes borait és ínyencségeit ezen a felejthetetlen eseményen!

A Hajdúszoboszlói Bor és Gasztronapok a gasztronómia és a bor szerelmeseinek kihagyhatatlan rendezvénye, mely a kulináris élmények és ízorgia megszállottjainak felülmúlhatatlan lehetőséget kínál. Ezen a fesztiválon a város legkiválóbb borászatai és a helyi gasztronómiai szaktekintélyek találkoznak, hogy megmutassák a vendégeknek, milyen magasra emelkedhet a gasztronómiai élvezetek művészete.

Szoboszlói Gasztronómiai Napok – Kulináris Élmények Hajdúszoboszlón!

Hajdúszoboszló, az ország egyik neves fürdővárosa nemcsak gyógyfürdőivel hívogatja a látogatókat, hanem kulináris élményeivel is. A Szoboszlói Gasztronómiai Napok kiemelkedő alkalom a gasztronómia szerelmeseinek, ahol a város legfinomabb ételei és italai kerülnek középpontba. A rendezvény célja a helyi gasztronómia bemutatása és a gasztronómiai élvezetek megismertetése a látogatókkal.

Az eseményen résztvevő éttermek és helyi ínyencségeket kínáló üzletek bemutatják a tradicionális és modern szoboszlói konyha gazdagságát. Az ízletes ételek és italok mellett a gasztronómiai napok szórakoztató programokat is kínálnak, beleértve a főzőbemutatókat, gasztrobeszélgetéseket és élőzenei produkciókat.

Szoboszlói Gasztronómiai Napokon való részvétel egy kulináris kaland, amely során a látogatók megismerhetik Hajdúszoboszló ízvilágát, és egyúttal élvezhetik a város gasztronómiai sokszínűségét. Legyen részese ennek az ízekkel teli fesztiválnak, és fedezze fel a város gasztronómiai kincseit!

A gasztronómiai felfedezések mellett a kulturális élmények sem maradnak el

A gasztronómiai előadások, bemutatók és mesterkurzusok során a résztvevők betekintést nyerhetnek a borászatok és éttermek kulisszatitkaiba. A helyi termelők és szakértők lelkesen osztják meg tudásukat a bor és étel párosításának titkaival, hogy mindenki számára emlékezetes és ízgazdag pillanatokat teremtsenek.

A gasztronómiai kultúra mélyen átitatja Hajdúszoboszló hangulatát és életstílusát. A város nem csupán egy fürdőparadicsom, hanem gasztronómiai paradicsom is, ahol a vendégek változatos ízeket és autentikus ételeket találnak. Az eseményen az ízletes borok és a kulináris remekek egyesülnek, hogy olyan élményt nyújtsanak, mely feledhetetlen marad.

Vonjon részt a Hajdúszoboszlói Bor és Gasztronapokon, és induljon el egy kulináris utazáson, mely során a finom borok és az ízletes ételek páratlan harmóniája felejthetetlen élményekkel gazdagítja életét. Hagyja, hogy a város gasztronómiai kultúrája magával ragadja, és a gasztronómiai fesztivál az ételek és borok iránti szeretet mélyebb megértéséhez vezessen. A Hajdúszoboszlói Bor és Gasztronapokon való részvétel egy igazi gasztronómiai utazás, melyet érdemes megtenni mindenkinek, aki az ízek világában otthon érzi magát.

Fesztiválok hónapjai

Az év ezen időszakában, augusztustól egészen októberig, a város színpadai új életre kelnek, hogy otthont adjanak az izgalmas koncerteknek és élőzenés eseményeknek. A közönség újra megélheti a zenével átitatott élmények varázsát, miközben a művészek a színpadon olyan teljesítményeket nyújtanak, amelyek feledhetetlen emlékeket teremtenek.

Az őszi hónapok a zene szerelmesei számára különleges élményeket ígérnek. A város fesztiválokkal és koncertsorozatokkal várja a látogatókat és a helyi lakosokat. Augusztustól kezdve a szabadtéri koncertek és zenei események színes palettájában lehet részt venni, ahol a különböző műfajok és előadók varázsolják el a közönséget.

Az október beköszöntével sem csökken a zenei programok iránti érdeklődés. A város hangulatos belső terei és koncerttermek olyan intimebb hangulatot teremtenek, ahol a zenészek és a közönség közelebb kerülhetnek egymáshoz. A meghitt hangulatú koncertek révén a zene ereje mélyebb érzelmeket hozhat elő, és a közönség együtt élheti át az előadók szenvedélyét és tehetségét.

Az őszi hónapok színpadain találkozik a város kulturális gazdagsága és a zene sokszínűsége. A különféle koncertek, zenei stílusok és előadók összeolvadása olyan kulturális kavalkádot teremt, amely mindenki számára izgalmas és inspiráló. Legyen szó nagyszabású stadionkoncertekről vagy intimebb klubeseményekről, a zene mindenkit átölel és együvé varázsol.

Az augusztustól októberig tartó időszak tehát a zenéé, a színpadoké és a koncerteké. Ez az az időszak, amikor a város egyetlen hanggal válik élővé, és az emberek összegyűlnek, hogy megünnepeljék a zene erejét és a művészek tehetségét. Legyen részese ennek a zenei utazásnak, és élvezze az őszi hónapok varázslatos zenei élményeit!

Helyszín a Szent István park és a gyógyfürdő, strand bejárata előtti terület, ami kifejezetten családbarát, hiszen árnyékos helyen még játszótér is várja a legkisebbeket.

Részletes program:

A szervezők az időpont és programváltozás jogát fenntartják!