+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

2021. Szeptember 10 – 12. Szent István park Hajdúszoboszló

A Szoboszlói Gasztronómiai napok Gasztro- és Borfesztivál egy olyan rendezvény, ahol helyet kap a a modern és hagyományos gasztronómia, a folklór és színes programok minden korosztály számára.

A hajdúszoboszlói gasztrofesztivál az idei első őszi rendezvény, ahol az ételek széles választéka mellett a magyar pincészetek borait is megkóstolhatják a fesztiválra látogatók. A programok INGYENESEK! A napközbeni programok védettségi igazolvány nélkül látogathatóak – péntek 18:00 óráig, szombaton 19:00 óráig, vasárnap egész nap! Az esti zenés – táncos programok látogatószáma várhatóan meghaladja a hatályos kormányrendeletben meghatározott 500 főt, így azokat pénteken 18:00 órától, szombaton 19:00 órától csak VÉDETTSÉGI igazolvánnyal lehet részt venni! Szálláshelyünk a Best Apartman Hajdúszoboszló közvetlen a rendezvény helyszíne mellett található, így csak pár lépésre vannak a remek ételek és jó borok!

Szeretünk enni, szeretünk inni és ezt csokorba foglalva szeretjük megünnepelni! Igaz a tavalyi év nem kedvezett a rendezvényeknek, így a gasztronómia világ rendezvényeinek sem, remélhetőleg az idei évre ezek a rendezvények újra magukra találnak. Ezen vonalon elindulva szervezték meg az első őszi szoboszlói gasztronómiai fesztivált. A rendezvényen elsősorban az ételekre és italokra fókuszálnak és szoros velejárójuk a színes zenés programok. A megnyitás szeptember 10. pénteken 12:00- kor az ételpultok megnyitásával kezdődik, így az ebédet már mindenki a fesztiválon fogyaszthatja el.

A fesztivál hangulata mellett elengedhetetlen a mesterségek bemutatása és a magas szakmai színvonal jelenléte. Rendezvény célja, hogy a három napos rendezvény ételekről és remek borokról szóljon és a közönség a kiállítókkal, árusokkal együtt jó hangulatban töltse el ez a három napot.A rutinos visszatérő fesztiválozók már tudják, hogy a rendezvény részét képzi a Borlovagok, borrendek felvonulása, a népszerű zenekarok esti koncertjei, zenészek, fellépők sora és a kulturális vonalat biztosító néptáncosok. A gasztronómiai rendezvény minden olyan érdeklődőt vár, aki hedonista, szereti a magyaros ízeket, a szabadtéri főzés kultúráját, valamit a finom magyar borokat és természetesen pálinkát.

Helyszín a Szent István park és a gyógyfürdő, strand bejárata előtti terület, ami kifejezetten családbarát, hiszen árnyékos helyen még játszótér is várja a legkisebbeket.

Részletes program:

Forrása: Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár

A szervezők hangsúlyozzák, hogy a védettségi igazolványt nem ők, hanem a hatályban lévő kormányrendelet írja elő!

A szervezők az időpont és programváltozás jogát fenntartják!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek