+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Tahiti Beach – Prémium Zóna

A Tahiti Beach Hajdúszoboszló legújabb látványossága, ahol egy trópusi üdülésen érezhetik magukat a látogatók. Az élményfürdő eddig is különleges kikapcsolódást nyújtott, de a Tahiti Beach új szintre emeli azt! A létesítményt építkezés folyamán új névre keresztelték, így továbbiakban Prémium Zóna a hivatalos megnevezése. A név változott, de a beruházás és a leendő prémium pihenési lehetőség nem.

A körülbelül 2 hektáros területen számos medence található, amelyekben vízi bár várja a felfrissülni vágyókat. A Tahiti Beach fő ihletforrása Tahiti és tengerpartjai, ám ezen felül az Amazonas esőerdei és a Plitvicei-tavak is hatással voltak a végső kialakításra. A medencék mellett vendéglátó épületek és egy vízesésfal is található, ami tovább fokozza az élményt. Természetesen nem csak a felnőttek, de a gyermekek is jól érezhetik magukat a Tahiti Beach-en, hiszen számukra kialakítottak egy gyermekmedencét is.

Érdemes tehát meglátogatni a Tahiti Beach-et, hiszen rendkívüli élményeket ígér! Amennyiben szeretnél Hajdúszoboszlón pihenni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és foglald le már most szálláshelyedet a nyárra!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek