+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A Hajdúszoboszlói Tavaszi Művészeti Napok rendezvénysorozat egy gazdag és sokszínű kulturális élményeket kínáló eseménysor. A programsorozat és látnivaló március 22-én kezdődik az esti órákban a Zichy Géza Alapfokú Művészeti Iskola Művésztanárainak hangversenyével, amely egyben a Tavaszi Művészeti Napok hivatalos megnyitója is.

Tavaszi Művészeti Napok programsorozat

Március 22-én,

18:00-kor kezdetét veszi a Zichy Géza Alapfokú Művészeti Iskola Művésztanárainak hangversenye

Március 23-án,

délután 14:00-kor a Víz Világnapját ünneplik egy családi vetélkedő keretében. Ugyanezen a napon, reggel 10:00-kor a Miskolci Csodamalom Bábszínház előadásában „Mosó Masa mosodája” című gyermekprodukció szórakoztatja a kicsiket.

Az esti órákban, 18:00-kor Dumaszínház várja a közönséget a „Thália lotyója – Ha én egyszer fényt kapok” című előadással, amely Janklovics Péter önálló estje.

Március 24-én,

délután 14:00-kor Húsvéti Park Megnyitója következik.

Március 28-án,

18:30-kor Kálloy Molnár Péter Ősember című előadása várja az érdeklődőket.

Az eseménysorozatot áprilisban is folytatódnak

Április 3-án,

18:00-kor a NFI Filmklub „Eldorádó” című vetítésével.

Április 4-én,

19:00-kor Hajnóczy Soma színművész előadása, „Lehetetlen!” címmel szórakoztatja a közönséget.

Április 6-án,

egész napos élményfestés várja az érdeklődőket a Színkör Alkotóműhely szervezésében, majd aznap este 18:00-kor a POKORNY PIKNIK keretében Pokorny Lia színésznő és Gönczi Dorka moderátor közreműködésével egy különleges rendezvényre invitálják a látogatókat.

Április 7-én,

délelőtt 10:30-kor a Harlekin Bábszínház „Boribon” című előadásával szórakoztatja a gyerekeket.

Április 10-én,

18:30-kor „5 Karinthy” című előadásban Karinthy Vera és Bornai Tibor lépnek színpadra.

Április 11-én,

A Magyar Költészet Napján! Versmaraton keretében ünneplik a költészetet.

Április 13-án,

reggel 10:00-kor a Miskolci Csodamalom Bábszínház „Titoktündér” című előadásával folytatódik a gyermekprogramok sorozata, és délelőtt 10:00-től 12:00-ig Élményfestés várja az alkotni vágyókat a Baradács Art szervezésében.

Április 18-án,

18:30-kor Jakupcsek Gabriella „A napos B oldal” című előadása kerül bemutatásra.

Április 24-én,

18:00-kor a NFI Filmklub a „Egészséges erotika” című filmvetítéssel folytatódik.

Április 26-án,

a hónap közepén, április 26-án, 18:30-kor Tina Turner esttel.

Április 27-én,

délelőtt 10:00-kor az Alma Együttes koncertjével folytatódik a Tavaszi Művészeti Napok. Az esti órákban, 18:00-kor a Dumaszínház „Miért pont Ázsia?” című előadásával zárul a rendezvénysorozat, amely Badár Sándor önálló estje lesz.

Tavaszi Művészeti Napok Hajdúszoboszlón

Tavaszi Művészeti Napok Hajdúszoboszlón minden évben kivételes kulturális élményt nyújtanak a helyieknek és az ide látogatóknak. Az eseménysorozat szerves része a város életének, amely kifejezetten a tavaszi időszakban öleli át a művészetek sokszínű palettáját. Az események széles skáláját kínálva minden korosztály és művészeti irányzat számára vonzóvá válik Hajdúszoboszló ezen időszakban.

A város kulturális közösségét is összehozza, lehetőséget teremtve az együttműködésre és az alkotói párbeszédre. Kiemelkedő művészeti produkciók, koncertek, kiállítások és kreatív műhelyek tárulnak elénk, amelyek mélyítik a város művészeti életét, és inspirációt nyújtanak mind a művészek, mind a közönség számára.

Ezen napok egy olyan programsorozat mely, egyedülálló lehetőség a helyi tehetségek és elismert művészek számára, hogy bemutassák tehetségüket és kapcsolatokat építsenek a művészeti közösségben. Az eseménysorozat hozzájárul a város kulturális identitásának erősítéséhez és a művészetek iránti szeretet kialakításához, amely hosszú távon gazdagítja Hajdúszoboszló életét és vonzerejét.