+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Tour De Hongrie 2022 Hajdúszoboszló befutóval

A fürdővárosban is népszerű Tour De Hongrie Kerékpáros Körverseny 2. szakasz befutója Hajdúszoboszlón: várhatóan 2022. május 12., csütörtökön 17:45 óra körül. Rajt 13:30- kor Karcag és 192-km megtétele után a délutáni órákban várható Hajdúszoboszlón a Hősök terén. A népszerű rendezvényt közvetíti az M4Sport élőben! Összefoglaló Eurosport 20:00- kor.

Az idei évben a Giro d’Italia követő héten lesz megrendezve Tour de Hongrie, amelynek május 12-én, csütörtökön kezdődik a második szakasz. A verseny Nagykunság fővárosából, Karcagról indul, a kerékpárosok onnan észak felé veszik az irányt, a Tisza folyón át a Tisza-tón keresztül Tiszaújvárosig, ahol keletre fordulnak, és az Alföld legnépszerűbb fürdővárosába célba érnek. Ez a 192 kilométeres sík szakasz három gyorsasági szakaszból áll, ahol a versenyzők pontokat és bónusz másodperceket gyűjthetnek.

Tour De Hongrie és Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló népszerű turisztikai célpont minden évszakban! Szálláshelyei mindenki számára megfizethető, kényelmes, minden igényt kielégítő pihenőhelyek. A város mindig is fontos közlekedési csomópont volt a kerékpárosok számára, de csak nemrég került a Magyar Körverseny része. 2018 és 2020 között három emlékezetes célba érkezésnek adott otthont Magyarország legnagyobb termálvizes fürdője: 2018- ban a csíkszeredai Team Novák versenyzője, az ukrán Andrij Bratascsuk hosszú szökés végén szerezte meg itt az első helyet. Egy évvel később, a körverseny legrövidebb etapjának végén a fantasztikusan sprintelő cseh versenyző Alois Kankovsky integethetett a dobogó tetejéről.

Tour De Hongrie Hajdúszoboszlót érintő lezárások

A kerékpáros körverseny Hajdúszoboszlót érintő utcalezárások 2022. május 12. csütörtökön!

A verseny közben rendőri irányítás mellett szakaszosan az útvonalat keresztező forgalomra lesz lehetőség!

Tour De Hongrie: Reklámkaraván

Ez az első év, hogy a Tour de Hongrie támogatói konvoj a verseny mellett halad. A konvoj a nemzetközi kerékpáros verseny szponzorainak képviselőiből áll. Útközben ajándékokat osztanak majd a nézőknek!

Tour De Hongrie 2021

Kazincbarcikáról Tiszafüredre,majd onnan Hajdúszoboszlóra tekernek a bringások! A városba, amely a nyaralás fővárosa, eltöltött vendégéjszakák tekintetében az egyik legnépszerűbb a magyar és külföldi vendégek körében. A mezőnyt szinte minden szállodából és hajdúszoboszlói apartmanból látni lehet, de mindenkinek javasoljuk a személyes részvételt
ezen a rendkívüli sport eseményen. Hajdúszoboszló programok tekintetében nagyon sokat fordít arra, hogy a strandolás és a gyógyító thermál víz mellett sokszínű programokkal várja a fürdővárosba látogatókat. Az Alföld legismertebb fürdővárosát a nyári főszezon kívül is fesztiváli hangulat jellemzi, megannyi gasztronómiai fesztivállal és programmal. Ez a mai gála is mutatja, hogy a Tour de Hongrie megtisztelő helyen szerepel az országos sportrendezvények között. A magyar körverseny nemcsak Magyarország egyik legnagyobb viadala, de Európa-szerte számon tartott és kiemelt versenynek számít. A Tour de Hongrie mind a magyar, és a nemzetközi versenynaptár elképzelhetetlen. A saját körversenyünkön keresztül megmutathatjuk Magyarországot, illetve ezen belül is Hajdúszoboszlót Európának, és a világnak.

Az 5 szakaszból álló verseny egyik befutója Hajdúszoboszlón lesz június 14-én.
A versenyzők érkezésének tervezett ideje 17:00 – 18:00.
Cél és rendezvényterület:
József Attila utca (Csónakázó-tó mellett).
Szurkoljatok és vegyetek részt a sportos programokon!

Kísérő rendezvények:
XIII. Magyarország legerősebb rendőre verseny 14:00-16:00 között.
Ügyességi akadálypálya
TdH bringapárbaj
Giro Hungary 2020
II.Szelid (kis) motorosok futama 14:00-17:00 között.

Ne csak szurkoljatok, hanem vegyetek is részt a rendezvényen!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek