+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Ugyan még jó pár hét hátra van a tavaszi szünetig, azonban akik erre az időszakra utazást terveznek, már javában készülődnek és keresik azt a szálláshelyet, ami a család minden tagja számára ideális lehet.

Ha Ti még nem találtátok meg, ne kutassatok tovább, ugyanis kiadó hajdúszoboszlói apartmanjainkban mindenki jól fogja magát érezni! Kiadó apartmanjaink Hajdúszoboszlón kellően tágasak, ennek köszönhetően a család minden tagja kényelmesen elférhet. Nemcsak a szálláshely kialakítása miatt érdemes minket választani, hanem azért is, mert hajdúszoboszlói apartmanjaink közvetlenül a termálfürdő mellett találhatóak.

A családnak fürdőzéshez támad kedve, csak a szomszédba kell átsétálni. Ennek köszönhetően több idő marad a kikapcsolódásra, pihenésre, ráadásul a gyerekeknek és az idősebb korosztály számára mindenképp kedvező, ha nem kell hosszú sétákat tenni a felejthetetlen élményekért.

Foglaljátok már most le a szállásotokat hajdúszoboszlói apartmanjaink kínálatából, ehhez pedig vegyétek fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek