+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Azok az emberek, akik a tavaszi feltöltődésüket otthonuktól távol, egy kényelmes hotelben képzelik el, természetes, hogy ehhez a legvonzóbb ajánlatot szeretnék igénybe venni. Mivel ezzel mi is tisztában vagyunk és vendégeink fontosak számunkra, most is kihagyhatatlan ajánlattal várjuk a pihenni vágyókat hajdúszoboszlói szállásunkon!

Hajdúszoboszlói szállásunkon most kedvezményes kuponajánlat keretein belül töltődhetsz fel. Az ajánlat két főre szól, két éjszakára, félpanzióval, amihez tartozik Aqua Palace belépő is. Hajdúszoboszlói szállásunkon így nemcsak testileg-lelkileg kikapcsolódhatsz, ennek köszönhetően pedig később a tavaszi fáradtság sem jelenthet számodra kihívást, hiszen a jó időt kipihenve, feltöltődve várhatod.

Ne hagyd ki hajdúszoboszlói szállásunk kuponajánlatát, ha szükséged van a tartalmas pihenésre, közvetlenül a téli időszak után! Törődj magaddal, élj kuponajánlatunkkal! Ha felkeltettük érdeklődésedet és bővebb információkra lenne szükséged, vagy már foglalnád is szállásodat, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!