+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Jelen álláspont szerint -2022. első félév, védettségi igazolvány nélkül látogatható a hajdúszoboszlói fürdő! A fürdőkomplexum fedett létesítményei üzemelnek és nem kell védettségi kártya, viszont a maszk használata a medence használaton kívül kötelező!

2021. júliusára elérte az első beadott oltások száma a következő enyhítéshez szükséges 5.5 milliót. Több enyhítés mellett 2021. július 3- tól védettségi igazolvány nélkül látogathatóak a fürdők, strandok, uszodák, szálláshelyek.

FONTOS! További rendelkezésig 2021.11.20- tól a gyógyfürdőben kezelések közben és a folyosókon maszk használata kötelező! Kivétel a zuhanyzás és a medencében tartózkodás! Az Aqua-Palace élményfürdőben is a fenti rendelkezés érvényes!

Ahogy elérte a beoltottak száma a következő védelmi lépcső enyhítését, így szombattól életbe lép az enyhítések 6. fokozata. Ezzel az intézkedéssel egy fontos fokozatához ért a gazdaság és az élet újraindítása. Megszűnik az üzletekben és a tömegközlekedésen a kötelező maszkviselés, szabadon belehet menni a vendéglátó helyekre, szálláshelyekre, apartmanokba, szállodákba, kulturális létesítményekbe, szabadidős rendezvényekre.

Szabad a pálya védettségi igazolvány nélkül jöhetsz! Hajdúszoboszlón szabadon látogatható a strand, termálfürdő, uszoda, gyógykezelések, csúszdapark, Extrém Zóna, Prémium Zóna a fürdőkomplexum új szabadtéri wellnesslétesítménye.

Rendezvényeknél, zárt térben tartott sport és zenés, illetve a hasonló rendezvényeknél maradt a korlátozás. Létszámkorlát és védettségi igazolvány szükséges a továbbiakban is. Ne legyünk elégedetlenek és örüljünk a szabad utazás lehetőségének! A nagy szabadság ellenére sem felejtsük el a kézmosást, és az alap higiénia betartását, továbbá aki jónak látja vagy szükséges az viseljen maszkot.