+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A múlt hét végére elérte az első beadott oltások száma a következő enyhítéshez szükséges 5.5 milliót. Több enyhítés mellett július 3- tól védettségi igazolvány nélkül látogathatóak a fürdők, strandok, uszodák, szálláshelyek.

Péntek napközben elérte a beoltottak száma a következő védelmi lépcső enyhítését, így szombattól életbe lép az enyhítések 6. fokozata. Ezzel az intézkedéssel egy fontos fokozatához ért a gazdaság és az élet újraindítása. Megszűnik az üzletekben és a tömegközlekedésen a kötelező maszkviselés, szabadon belehet menni a vendéglátó helyekre, szálláshelyekre, apartmanokba, szállodákba, kulturális létesítményekbe, szabadidős rendezvényekre.

Szabad a pálya védettségi igazolvány nélkül jöhetsz! Hajdúszoboszlón szabadon látogatható a strand, termálfürdő, uszoda, gyógykezelések, csúszdapark, Extrém Zóna, Prémium Zóna a fürdőkomplexum új szabadtéri wellnesslétesítménye.

Rendezvényeknél, zárt térben tartott sport és zenés, illetve a hasonló rendezvényeknél maradt a korlátozás. Létszámkorlát és védettségi igazolvány szükséges a továbbiakban is. Ne legyünk elégedetlenek és örüljünk a szabad utazás lehetőségének! A nagy szabadság ellenére sem felejtsük el a kézmosást, és az alap higiénia betartását, továbbá aki jónak látja vagy szükséges az viseljen maszkot.

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek