+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Wellness tippek otthon. A korábbi években sokan döntöttek úgy, hogy a karácsonytól kezdődő ünnepi időszakot készülődés, sütés-főzés helyett inkább pihenéssel, kikapcsolódással, fürdőzéssel, wellnesszel töltik.

Ebben az évben sajnos másként kell alakítanunk a karácsonyi terveinket. Mégsem szeretnél lemondani a wellness és fürdőzés élményéről, néhány kreatív ötlettel wellness tippel otthon is hangulatba és jó formába hozhatod magad. Fáradt, nyúzott vagy és iszonyú jól esne testi és lelki nyugalom, felfrissülés? Kis praktikákkal az otthoni fürdőszobánkban is kipróbálhatjuk a drogériákban, szakboltokban árult fürdősókat, olajokat és termálkristályokat. Közös jellemzőjük a vízben való gyors oldódás, és találunk olyanokat is melyek enyhítik az ízületi és mozgásszervi panaszokat. A citromfüves fürdősó például enyhíti a stressz okozta feszültséget és a fáradtságot is csökkenti, nyugtatja az idegrendszert. A megfelelő előkészületek után már csak egy teli kád meleg vizében kell elnyújtóznunk, és elvezni a természetes adalékok jótékony hatását.

A legtöbbünknek csak egy gyors tusolásra van ideje a rohanó hétköznapokban, pedig egy illóolajos pihentető fürdőzés csodás kikapcsolódás. Beszerzed a kellő eszközöket egy pihentető, szépítő wellnessben lehet részed. Ezért ha teheted, akkor hetente legalább egyszer kösd össze a kellemest a hasznossal, és fürdőzés közben fókuszálj magadra. Wellness tippekkel járulj hozzá saját magad relaxálásához!

Igazi ellazulást szeretnél, akkor teremt nyugtató atmoszférát. Ne csak testünket, hanem lelkünket is lazítsuk el. Az említett fürdősók és olajok mellett ugyancsak könnyen megteremthető a wellness hétvégék nyugodt és hangulatos hétvégéi egy kis relaxációs zenével. Következő dolog a kellemes fények megteremtése, amit pár gyertyával esetleg rózsa, levendula vagy jázmin illatú gyertyákkal könnyedén megvalósíthatsz. Ami a zenét illeti nincs behatárolás! Válassz olyan zenét, ami nyugtatólag hat rád, bármi lehet aminek a szövege nem vonja el figyelmedet. Röviden nem kell más a nyugalomhoz csak fény, zene és illat! Természetesen megfelelő arányban vegyítve 🙂 Lélekben pedig készülünk arra, hogy jövőre egy igazi gyógyfürdőzéssel, spa wellnesszezéssel pihenjük ki az idei év nem szokványos fáradalmait.