+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Ajándékutalvány

3 apartman
Nappali, előszoba, konyha, terasz
Fürdő távolsága 80 méter

Ajándékutalvány SZÉP kártyával

Ajándékutalvány nagyobb szabadságot jelent Önnek a vásárlásban, a megajándékozottnak pedig a felhasználásban. Felhasználhatósága a vásárlástól számított 2 év! Nem kell napokat töltenie a különböző ajándékok kiválasztásával, vásárolja meg otthonról a szállás ajándékutalványunkat a partnerének, barátainak és az egész családnak! Elegáns ajándék legyen az családi, baráti vagy üzleti alkalomra.

Vásárolja meg SZÉP kártyával!

Gondot jelent a karácsonyi ajándékozás? Ne habozzon vásárolja meg szállás csomagunkat és biztos a meglepetés! Olyan, mint a legtöbb ember, akkor a partnereknek és szeretteinek szánt ajándékok kiválasztása elég stresszes dologgá válhat. Nem arról van szó, hogy nem akar nekik valami különlegeset adni, de az, hogy a tökéletes ajándékot szeretné megtalálni, egy kicsit kihívást jelenthet.

A fürdő közelében lévő apartmanjaink tökéletesek a pihenéshez és a szabadidő eltöltéséhez. Ajándékozza a pihenést, amit sokszor magunktól nem tennénk meg, de egy ajándékot mindenki kihasznál. Hajdúszoboszló egész évben a pihenés paradicsoma! Nyarat nem kell bemutatni, de még a hidegebb hónapokban is remek hely a kikapcsolódásra. Az Aqua – Palace élménymedencéiben és a gyógyfürdőben mindenki felfrissülhet, gyógyulhat az egész éves fáradtságból.

Ajándékkártya és utalvány online vásárlás!

A jelenleg kialakult helyzetben a megvásárolt utalványokat ingyenesen hosszabbítjuk a felhasználásukra garanciát vállalunk!

Ajándékutalvány tetszőleges összeggel

ajándékutalvány kereösszeggel

Amennyiben egy konkrét összeget ajándékozna és meghagyná szeretteinek a későbbi választás lehetőségét, úgy válasszon kedvére keretösszeggel rendelkező ajándékutalványt! Gondot okoz az ajándékozás? Bízza a választást megajándékozottra!

20.000-Ft-tól választható.

Ajándékutalvány 2 éjszaka 2 főre

ajándékutalvány
Ajándékozzon szeretteinek 2 éjszakás 2 főre szóló pihenést félpanziós ellátással, Hajdúszoboszlón közvetlen a fürdő mellett! Utalvány 2022. december 31-ig felhasználható! Az érvényessége ingyenesen hosszabbítható!

 

Rendelés 2 éjszaka 2 főnek

Értéke: 40.000-Ft.

Utalvány tartalma:

 • szállás 2 fő részére
 • félpanziós ellátást
 • parkolás teremgarázsunkban
 • WiFi használat
 • ÁFA

Utószezonban: 2022. szeptember 18 – december 22.

Előszezonban:  2023. január 03 – június 04.

Utószezonban: 2023. szeptember 17 – december 22.

Főszezonban értékutalványként!

 

A megrendelést egyeztetjük az ajándékozóval! Megadható az alkalom, ajándékozott neve, és mi kérésére névre szólóan állítunk ki.

Lehetőség van elektronikus ajándékutalványra, amit egyeztetés után a szállás küld el a megadott elektronikus levelezési címre.

Az utalvány kizárólag a honlapunkon és közvetlenül kollégáinknál (telefon, e-mail) foglalás esetén váltható be.

Ajándékutalványt rugalmasan és kezelünk, így garantált a meglepetés!

Megrendelés

Fizetési beállítás

14 + 12 =

Rendelés keretösszeggel

Nagyobb szabadság Önnek és megajándékozottnak.

Keretösszeggel rendelkező ajándékutalványt az Önök kényelmére találtuk ki, így az ajándékozónak segítünk a vásárlásban és a megajándékozott dönthet a felhasználás feltételeiről.

Érvényes:

Egész évben értékutalványként!

A megrendelést minden esetben egyeztetjük az ajándékozóval! Megadható az alkalom, ajándékozott neve, és mi kérésére névre szóló utalványt állítunk ki.

Lehetőség van elektronikus ajándék utalványra, amit egyeztetés után a Best Apartman küld el a megadott elektronikus levelezési címre.

Az utalvány kizárólag a honlapunkon és közvetlenül kollégáinknál (telefon, e-mail) foglalt szolgáltatások esetén váltható be.

Ajándékutalványt rugalmasan és diszkréten kezeljük, így garantált a meglepetés!

Megrendelés

Fizetési beállítás

10 + 7 =

Kinek ajánljuk!

Best Apartman Hajdúszoboszló Belföldi szállás
Pároknak és családosoknak

Hajdúszoboszló Best Apartman pároknak és egy vagy két gyerekkel érkező családoknak alakítottuk ki, de nem ritka, hogy négy felnőtt veszi igénybe szolgáltatásunkat.

 • teljesen felszerelt konyha
 • terasz
 • Wifi elérhetőség
 •  2 + 2 férőhellyel
 • teremgarázs
Best APartman Hajdúszoboszló blog passziv vagy aktív pihenés
Pároknak és nagy családnak

Hajdúszoboszló szállás apartman a fürdőtől 80 méterre! Hangulatosan kialakított szobáink erkéllyel, teljesen felszerelt konyha résszel, kábel tévével, légkondicionálva várja Vendégeinket.

 • teljesen felszerelt konyha
 • terasz
 • Wifi elérhetőség
 • 2 + 2 férőhellyel
 • teremgarázs
Best Apartman Hajdúszoboszló szállás B-17 nappali
Nagy családnak

A két légterű apartmanunkat nagy családnak vagy társasággal érkezőknek ajánljuk. A Palace apartmanházban található szállás csak 80 méterre van a fürdőkomplexumtól és az Aqua-Palace élményfürdőtől.

 • két légterű apartman
 • terasszal
 • Wifi elérhetőség
 • 4 + 2 férőhellyel
+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek