+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Prémium Zóna Hajdúszoboszló

 Prémium Zóna Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló legújabb szabadtéri wellness fürdője a Prémium Zóna több mint 2.500 m2 vízfelülettel, 1.000 fő befogadóképességgel,  egyedi élményekkel Európa legnagyobb szabadtéri strandján! A turisztikai szezon kezdetével megnyitott,  a strandfürdő minőségi kínálatbővítésének az új, országosan is egyedi élményövezet kialakítással. Az építkezés kezdetén Tahiti Beach-nek nevezett, majd  átkeresztelték a vízi paradicsomot jelenlegi nevére. A csónakázó-tó északi részén a kempinghez eső részen lett kialakítva, ennek ellenére is marad elegendő vízfelület a vízi biciklizés és csónakázás kedvelőinek. Igazi prémium minőséggel, ötcsillagos igényeket elégít ki különleges látványelemekkel, egyedi vízi élményekkel és wellness szolgáltatásokkal kényezteti a testet. A strand kiegészítő szolgáltatásának szánt létesítményt magasabb szabadtéri élményre vágyó vendégeknek alakították ki. Nem túlzás azt állítani olyan élményekben lehet részünk, mintha egzotikus, mediterrán országban járnánk. Medencéi különböző élmény és látvány elemekkel minden korosztály számára biztosítja az  ellazulás és pihenés élményét. Hajdúszoboszlói Hungarospa ezzel a beruházással olyan szolgáltatást bővült, amiért már  magában érdemes ellátogatni Hajdúszoboszlóra.  Megannyi élménnyel lehet gazdagabba a Szoboszlóra látogató pl.: Aqua Palace fedett élményfürdő, gyógyfürdő, uszoda, strand többi része többek között tengerpart, és híres “hullámverés”, csúszda park és az ide tartozó igazán Extrém csúszdapark.

Hajdúszoboszló Prémium Zóna

Fontos tudni!

A hajdúszoboszlói strand új önálló része, szolgáltatásai csak a strandfürdő belépő megváltását követően vehető igénybe kiegészítő jeggyel, belépő karszalaggal, mely korlátlan átjárást biztosít a két létesítmény között.

Árak:

Egész napos korlátlan belépő  3.500-Ft.

Gyermekeknek 0 – 3 éves korig    100-Ft.

Akik csúszdapark belépőt megvették szabadon átmehetnek!

 

Medencék és Étterem

A környezet kialakításánál fontos szerepet játszott a tahiti hatás és a vendégek magas színvonalú kiszolgálása. A tervezők odafigyeltek a gyerekkel érkező családokra, ennek megfelelően gyermekmedence is kialakításra kerül.

A mediterrán tengerpartokat idéző pergolák árnyékban  pihenhet, ahol párnás napágyak kényeztetik testünket és lelkünket.

Prémium önkiszolgáló éttermek gondoskodnak kulináris ízekről.

Plitivice medence

Pezsgő ágyak és beépített masszázs elemek segítik az ellazulást, aminek a kialakításánál a plitivicei tavak sziklái és vízesései adták az ihletet.

 Tahiti medence

A Tahiti rész vízi bárjában koktélokat kóstolhatunk és még a hűsítő vizet sem kell elhagyunk.

 Amazonas medence

Az  egyedi kialakítású emelt jakuzzi tölcséreiben az egész zónára rálátásunk nyílik.

 Sodrófolyó

Az emelt jakuzzi tölcsérek alatt a sodrófolyó hullámaiban csobbanhatunk és frissülhetünk.

Gyermek medence

A gyerekeknek játékelemekkel felszerelt rész gondoskodik a kikapcsolódás élményéről.

 

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek