+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Prémium Zóna

Hajdúszoboszló

 Prémium Zóna

Hajdúszoboszló legújabb szabadtéri wellness fürdője a Prémium Zóna több mint 2.500 m2 vízfelülettel, 1.000 fő befogadóképességgel,  egyedi élményekkel Európa legnagyobb szabadtéri strandján! A turisztikai szezon kezdetével megnyitott a strandfürdő új minőségi kínálatbővítése, országosan is egyedi élményövezet kialakítással.

Az építkezés kezdetén Tahiti Beach-nek nevezett, majd  átkeresztelték a vízi paradicsomot jelenlegi nevére. A csónakázó-tó északi részén a kempinghez eső részen lett kialakítva, ennek ellenére is marad elegendő vízfelület a vízi biciklizés és csónakázás kedvelőinek. Igazi prémium minőséggel, ötcsillagos igényeket elégít ki különleges látványelemekkel, egyedi vízi élményekkel és wellness szolgáltatásokkal kényezteti a testet. Nem túlzás azt állítani olyan élményekben lehet részünk, mintha egzotikus, mediterrán országban járnánk. Medencéi különböző élmény és látvány elemekkel minden korosztály számára biztosítja az  ellazulás és pihenés élményét.

A fürdőváros szabadtéri wellness fürdője, Tahati medence kínálata országos is egyedulálló! Hajdúszoboszlói Hungarospa ezzel a beruházással olyan szolgáltatást bővült, amiért már  magában érdemes ellátogatni Hajdúszoboszlóra.  Megannyi élménnyel lehet gazdagabba a Szoboszlóra látogató pl.: Aqua Palace fedett élményfürdő, gyógyfürdő, uszoda, strand többi része többek között tengerpart, és híres “hullámverés”, csúszda park és az ide tartozó igazán Extrém csúszdapark.

Nézz körül a Best Apartman oldalán és foglald le szállásod közvetlen a fürdő mellett!

best apartman hajdúszoboszló prémium zóna szezonzárás

Fontos tudni!

A hajdúszoboszlói strand önálló része, szolgáltatásai csak a strandfürdő belépő megváltását követően vehető igénybe kiegészítő jeggyel, belépő karszalaggal, mely korlátlan átjárást biztosít a két létesítmény között.

Nyitva tartás:

2023. június 15 – augusztus 31. között.

Naponta 10:00 – 18:00 óráig.

Árak:

Egész napos korlátlan belépő  a strand belépőjével együtt: 11.000-HUF.

Gyermekeknek 0 – 3 éves korig:   300-HUF.

 

Prémium Zóna látványtervek és munkálatok

A tökéletes pihenéshez

Hajdúszoboszló a gyógy- és wellness turizmus szempontjából fontos helyszín Magyarországon. A városban található számos fürdőzési lehetőség, amelyek közül néhányat a prémium zónák szolgáltatásait kínálja.

A hajdúszoboszlói prémium zóna olyan terület, ahol a vendégek különleges kényelmet és szolgáltatásokat élvezhetnek. Az itt tartózkodó vendégeknek lehetőségük van exkluzív fürdők használatára, privát napozóteraszokon pihenni, valamint kényelmes öltözők és zuhanyzók állnak rendelkezésükre.

A prémium zóna kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik kényelmes, nyugodt és luxusos környezetre vágynak a nyaralásuk alatt. A magas színvonalú szolgáltatások és kényelem biztosítják a tökéletes pihenést és feltöltődést, amelyre mindenki vágyik.

Ha Ön is a hajdúszoboszlói nyaralását szeretné luxussal és kényelemmel megspékelni, akkor gondolja meg a prémium zóna lehetőségét. Garantáltan emlékezetes élmény lesz!

Medencék és Étterem

A környezet kialakításánál fontos szerepet játszott a tahiti hatás és a vendégek magas színvonalú kiszolgálása. A tervezők odafigyeltek a gyerekkel érkező családokra, ennek megfelelően gyermekmedence is kialakításra kerül.

A mediterrán teraszok árnyékban  pihenhet a tengerpartokat idéző pagodákban, ahol párnás napágyak kényeztetik testünket és lelkünket. A vendégek prémium minőségű napozóágyakat és napernyőket használhatnak, árnyékot pedig fedett társalgó jurták biztosítanak. A kulináris élvezeteket a prémium önkiszolgáló étteremben élvezhetik.

Prémium önkiszolgáló éttermek gondoskodnak kulináris ízekről.

Plitivice medence

Pezsgő ágyak és beépített masszázs elemek segítik az ellazulást, aminek a kialakításánál a plitivicei tavak sziklái és vízesései adták az ihletet.

 Tahiti medence

A Tahiti rész vízi bárjában koktélokat kóstolhatunk és még a hűsítő vizet sem kell elhagyunk.

 Amazonas medence

Az  egyedi kialakítású emelt jakuzzi tölcséreiben az egész zónára rálátásunk nyílik.

 Sodrófolyó

Az emelt jakuzzi tölcsérek alatt a sodrófolyó hullámaiban csobbanhatunk és frissülhetünk.

Gyermek medence

A gyerekeknek játékelemekkel felszerelt rész gondoskodik a kikapcsolódás élményéről.

 

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek