+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A strandszezon elkezdődött! Az ország egyik legnépszerűbb fürdővárosa, Hajdúszoboszló strandja április végétől már várja a látogatókat. Ha eddig tehát az tartotta vissza az utazástól, hogy nem tudja kipróbálni a város fő nevezetességeinek egyikét, most már nincs oka halogatni.

Keressen fel minket bizalommal, és foglaljon szállást hajdúszoboszlói apartmanunkban! A Best Apartman egyike a legszínvonalasabb hajdúszoboszlói apartmanoknak. Vonzó árak, kellemes környezet és igazán nagyszerű elhelyezkedés jellemzi szállásunkat. Az apartman a városközpontban helyezkedik el, tehát minden csak pár perc sétára van, köztük a strand is. Vegye magához a törölközőjét, tegye zsebre a pénztárcáját, kapja fel a strandlabdát, és máris kezdetét veheti a nyár!

Most még talán kicsit szeszélyes az időjárás, nem ajándékoz meg minket ragyogó strandidővel, de ahogyan telnek a hetek, már egyre biztosabbak lehetünk  a meleg és napos időben. Foglaljon szállást nálunk, és élvezze városunk szépségeit! Hajdúszoboszlói apartmanunk elérhetőségei bármelyikén többet megtudhat ajánlatainkról, keressen minket bátran!