+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Az Aqua-Palace fedett élményfürdő közvetlen a hajdúszoboszlói apartmanunk mellett található. Igazán jól kezdődjön a pihenés, kedvezményes belépőt biztosítunk az élményfürdőbe.

Az Aqua-Palace földszintjén 8 db. medence a külömböző korokba, kultúrákba, régi időkbe repíti el a fürdőzőket. Elsőként ildomos megemlíteni a Pávai medencét, hisz ez a termálvízes medence a Hajdúszoboszló alatt rejlő gyógyvíz megtalálójának állít emléket.


További fürdőkultúrák megidézéséhez kínálnak lehetőséget a következő medencék: jégbarlang fürdő, Gangesz fürdő India világába kalauzolja a vendégeket, Római fürdő, barlang fürdő a Föld szilárd kérgében keletkezett üreg jellegzetességeit tükrözi, tengeri fürdő az óceánok világába vezeti a fürdőzőket és a nagyon népszerű Mozi fürdő, ahol a kivetítők segítségével rövid filmek bemutatásával teszi hangulatossá a fürdőzés élményét.


Az élményfürdő területén szó szerint kiemelt szerep jut a legmagasabb csúszdának, mely több mint 8 métere magas és valamivel hosszabb 74 méternél. A kupolarészén túl a másik talán még jellegzetesebb rész a Szörf épület. Szakemberek segítségével mesterséges hullámok között lehet kipróbálni a szörfözést. Ebben az épületben kap helyet a ping-pong és a szinte egész évben használható fallabda. Feltétlen említésre érdemes a fürdőzési és sportolási lehetőségek mellett a szauna részleg, ahol finn, infra szaunák, gőzfürdő és Kneipp medence mellett óriási
masszázs kínálat várja a vendégeket. Természetesen gondoltak a megéhezett fürdőzökre is, akik a földszinti étteremben válogathatnak a finomságok között. A komplexum egyedi szolgáltatásokat is kínál a vendégek számára, melyek közül kiemelkedik a privát fürdő, ahol társaságok füdőzhetnek a maguk kényelmére és a relax szoba.