+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Jelentős Aqua – Palace kedvezménnyel indul az év Hajdúszoboszlón! Meglepetésekkel indul a 2022- es év januárja a fürdővárosban: a fedett élményfürdőben 50 százalékos kedvezménnyel látogatható a szaunavilág. Fürdőgyógyászatot kúra szerűen igénybe vevő vendégek 1.000 forintos jeggyel vehetik igénybe az élményfürdő medencéit. Fürdőzés és szaunázás exkluzív környezetben most jelentős kedvezménnyel! Foglalja le szállását közvetlen az élményfürdő mellett, így elmaradhatatlan az igaz feltöltődés.

Aqua – Palace kedvezmény a szauna világban

Ez év január 10- től két kedvezmény is elérhető egészen február 28-ig a hajdúszoboszlói Hungarospa komplexumban. Az egyik ” Téli Feltöltődés Akció”, mely keretein belül a szaunázás szerelmesei 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a szaunavilág szolgáltatásait. Az élményfürdő eme része az Aqua – Palace első emeletén 3 finn szauna, 2 gőzkamra, további 2 infra szauna és természetesen merülő medencével ellátott. A szaunázók exkluzív környezetben, kényelmes, fekvőágyakon pihenhetnek. A második emeleten egy további szaunaszigetet kínálunk finn szaunával és kültéri merülőmedencével. Szintén a második emeleten található egy sókamra parajdi téglákkal, amelyet a test méreganyagoktól való megtisztítására használnak. A szaunajegy a sókamra használatát teszi lehetővé.

További élményfürdő kedvezmény a gyógykúrát igénybe vevőknek

Hajdúszoboszlói gyógyfürdőben egész évben igénybe vehető a támogatott gyógykúrák. Azon kedves Vendégek, akik hétköznap igénybe veszik a kezeléseket most csupán 1.000 forintért látogathatják az Aqua – Palace élményfürdőt. Az akciós jegyvásárlás feltétele a gyógyfürdő kezelésein való kúra szerű igénybevétele. Érvényes február 28-ig! A NEAK ( TB gyógykezelések) által támogatott kúracsomag hétköznapokon 1.900 forint, hétvégén 2.800 forint.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben több mint negyvenféle kezelés áll a betegek rendelkezésére. A leghatékonyabbak azok a kezelések, amelyek több szolgáltatást kombinálnak. Ezek közé tartoznak a masszázsok, az iszapfürdők, a súlykezelések, a víz alatti masszázs, a víz alatti torna és a lágylézerterápia. Manapság a hangsúly a komplex fizioterápiás kezelésen van. Ez magában foglalja, hogy a fürdőzést más eljárásokkal, például fizioterápiával, mechanoterápiával és elektroterápiával egészítik ki. Az iszapkezeléseket iszappakolások formájában alkalmazzuk, saját iszapunkkal, amely a fúrt kútjaink üledékéből és gyógyvizünkből áll. A balneoterápiás kezelések csak kúraszerűen hatékonyak, így érdemes legalább 1 hétig igénybe venni azokat.