+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Az ősz egy olyan időszak, amelyet sokan élveznek, mert nincs túl meleg, süt a nap, és a természet gyönyörű, miközben készül a téli pihenésre. Sajnos az évszaknak van egy csúnya oldala is – amikor esik az eső, egész nap hideg, szeles és ködös az idő. Meg kell említeni a közlekedést is, ami sok esetben úgymond kellemetlen és veszélyes is lehet. Érdemes belföldi szállást választani és kevesebbet utazni. Semmi sem jobb, mint egy meleg lakásban összebújni és pihenni. Vagy néhány kellemes napot wellness hétvégét eltölteni egy kényelmes belföldi szálláshelyen.

Belföldi szállás

Az ősz nagyszerű időszak az utazáshoz. Az időjárás változik, de fontos, hogy olyan helyet találjunk, ahol nem fogunk unatkozni, ha rossz az idő. Választhatsz beltéri, úgymond fedett helyen lévő tevékenységeket. Az ősz remek alkalom arra, hogy elutazzon, és feltöltődjön az előttünk álló hosszú, hideg hónapokra. Mivel azonban az időjárás annyira változékony, fontos, hogy olyan helyet találjunk, ahol nem fogunk unatkozni, ha rossz az időjárás. Rengeteg beltéri, fedett tevékenység közül választhat. Épp ilyen lehetőséget keresel, akkor jó helyen jársz apartmanunk Hajdúszoboszlón remek belföldi szállás!

Apartmanjaink Hajdúszoboszló központjában a fürdőkomplexum mellett találhatóak, csendes, nyugalmas apartmanházban. Mivel az apartman központi elhelyezkedésű, így minden adott a kellemes pihenésre, még rossz idő esetén is. Az Aqua Palace fedett élményfürdő és gyógyfürdő egész télen nyitva várja a Vendégeket! Szállásunk mindenki számára nagyszerű, és szívesen látunk gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Természetesen az aktív pihenést is élvezheti a nálunk töltött wellness hétvége alatt. Fiatalabb korosztályt és a gyerekkel érkezőket egész évben mediterrán hangulattal várja a fedett élményfürdő. Idősebbeket és a nagyobb nyugalomra vágyóknak ajánljuk a gyógyfürdő bársonyos vizét és gyógykezeléseit.

Akár egy romantikus wellness hétvégére, akár egy idei utolsó családi nyaralásra vágyik, belföldi szálláshelyeink remek választásnak bizonyulnak! Akár egész nap süt a nap, akár egész nap esik az eső, garantáltan nem fog unatkozni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, akkor keresd belföldi szállásunk honlapján az akció menüpontot. Kérésed vagy kérdésed lenne keress minket bizalommal! Őszi vagy téli pihenésed szeretnéd lefoglalni akkor, akkor keress minket telefonon +36 30 990 00 63 vagy írj nekünk levelet a bestszallas@gmail.com e-mail címünkre.