+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

családi nyaralás még nem körvonalazódott az idei nyárra, de semmiképpen sem szeretnének otthon ülni a szabadság ideje alatt? Az ország keleti része is tartogat igazán nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket a családi nyaraláshoz belföldön, például Hajdúszoboszlón.

A hajdúszoboszlói apartmanunkban kényelmesen berendezkedhet a család, ahol minden komforttal ellátott szálláson pihenhetnek. Lesz is mit kipihenni, hiszen a város mindenki számára gazdag programlehetőséget és pompás szórakozást tartogat egy családi nyaralás során is.

Hajdúszoboszló nevezetessége a gyógyvízhez kapcsolódik, de nemcsak gyógyulni, szórakozni is lehet például a fedett Aqua Palace élményfürdőben. Ha kipancsolták magukat a gyerekek, a felnőttek pedig feltöltődtek a gyógyvíztől, indulhat a városnézés. Ön is így képzeli el a családi nyaralást? Jöjjön hozzánk pihenni Hajdúszoboszlóra!

Lépjen kapcsolatba az elérhetőségeinken hajdúszoboszlói apartmanunkkal és foglaljon szállást az egész családnak a hajdúszoboszlói családi nyaraláshoz!