fbpx
+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Erdély Ízei Gasztrofesztivál Hajdúszoboszló első tavaszi szabadtéri rendezvénye. Az idei első gasztronómiai fesztivál az alföldi fürdőváros Szabadtéri Színpadán és környékén a múlt ízeit eleveníti fel. Fedezze fel az erdélyi hagyományos ételeket.

Erdély Ízei Gasztrofesztivál Hajdúszoboszló

Az Erdély íze gasztronómiai fesztivál felidézi az elfeledett ételeket, és lehetőséget kínál Erdély hagyományos ízeinek felfedezésére. A fürdővárosban remek szállásai mellett, egész évben hangulatos programokkal, fesztiválokkal várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. Mindenki számára van valami, és ez egy lehetőség arra is, hogy újra felfedezzen egy „régen” kedvenc ételt. A hajdúszoboszlói Szent István Parkban megrendezett gasztronómiai és kulturális esemény 2022. május 13-15. között várja az ínyenceket. A szervezők szórakoztató programmal készülnek, zenei előadásokkal, népszerű fellépőkkel és szuper gyermekfoglalkozásokkal.

Szoboszlói Gasztro és Borfesztivál – Hajdúszoboszló

Időpont: 2022. szeptember 09 – 11.

A Szoboszlói Gasztronómiai és Borfesztivál szeptember második hétvégéjén lesz, a résztvevők a helyi konyha gasztronómiai ínyencségeire és borkóstolókra is számíthatnak. A színpadon zenei és táncbemutatók, este pedig koncertek és DJ-partik is lesznek. A hagyományos rendezvény az első őszi gasztronómiai fesztivál Hajdúszoboszlón. Az ételek és a magyar borok széles választéka várja majd az érdeklődőket.

Gyere el és élvezd a háromnapos rendezvényt! Helyi kézművesek és előadók mutatkoznak be, a borkedvelők és a borászcéhek felvonulnak, az Ízek utcája pedig remek ételeket és italokat kínál.