+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszlói gyógyfürdő maszkhasználat szabályai 2021.11.20. szombat reggeltől változott! A Kormányinfóban közölt és a Magyar Közlönyben megjelent, érvényes új járványügyi előírásokkal kell alkalmazni. Ennek alapján a koronavírus járvány negyedik hullámának megfékezése érdekében szombat reggeltől (péntek éjféltől) – némi módosítással – visszatér a maszkok viselése zárt helyiségekben, ahogyan az az év első felében volt. Az új koronavírustörzs terjedésének megfékezése érdekében szigorúbb szabályozást fognak alkalmazni. Szombat reggeltől (péntek éjféltől) mindenkinek maszkot kell viselnie, ha zárt térben tartózkodik. Ez nemcsak a hajdúszoboszlói gyógyfürdő dolgozókra, hanem a Vendégekre is vonatkozik. Zárt térben a maszk viselése kötelező, kivéve a medence használatot! A védettségi igazolvány nem szükséges!

Hajdúszoboszlói gyógyfürdő maszkhasználat szabályait igyekeztünk összegyűjteni

Aki nem visel maszkot, azt az üzemeltető vagy annak alkalmazottja vagy megbízottja ( fürdőmester, rendész, biztonsági szolgálat ) felszólíthatja, hogy tegyen eleget a felszólításnak, és ha továbbra is ellenáll, kizárja a látogatásból, és gondoskodnia kell arról, hogy elhagyja a területet. Az intézkedés az egész gyógyfürdő területéri kiterjed és az Aqua Palace élményfürdőre. Kivétel a 6 éven aluli gyermekek, nekik csak javasolt a maszkhasználat. Intézkedések hasonlóak a hajdúszoboszlói szálláshelyeken és azok fürdőiben. Talán mondhatjuk kivételnek az apartman szállásokat Hajdúszoboszlón, illetve a kisebb szálláshelyet. Hisz ezeket a helyeket elsősorban családok, baráti társaságok látogatják, így a maszkviselésnek egymás között nincs kötelezettsége.

A szabályok betartását a személyez folyamatosan ellenőrzi! Ennek megfelelően a Hungarospa Hajdúszoboszló gyógyfürdő látogatóit a következők betartására kéri kedves Vendégeit:

 • a beltéri maszk viselése kötelező, kivéve a medencékben
 • FONTOS: a medencéket csak úgynevezett ülőfürdőnek használják! Víz alá ne bukjanak!
 • nyílt sebbel a medencéket használni TILOS!
 • a medencéket csak a kijelölt lépcsős, korlátos lejáraton közelítsék meg
 • a papucs használata kötelező
 • használja helyesen és rendszeresen a kihelyezett virucid kézfertőtlenítőt
 • viseljen maszkot az orvosi vizsgálaton és a kezelések közben is
 • lázzal és légúti megbetegedéssel a belépés TILOS!
 • a létesítmény egész területén tartson minimum 1.5 méter távolságot
 • kötelező a melegvizes szappanos, tusfürdős zuhanyzás a medencébe lépé előtt és után!
 • a gyermek és pancsoló medencékben felnőttek tartózkodása TILOS!
 • a medencék maximális terhelhetőségének betartása kötelező!

Forrás: hungarospa.hu

Hajdúszoboszlói gyógyfürdő maszkhasználat és további következő megelőző intézkedések elvégzése:

Félóránként megtisztítjuk a medencék kapaszkodóit és korlátjait, óránként pedig a mosdókat, zuhanyzókat, öltözőket, öltözőszekrényeket és padokat. Emellett fenntartjuk a közös helyiségek higiéniáját, valamint a használat közben szemmel tartjuk az Aqua Palacea gyermekek medencék úszókörzetét és játszó terét, mely naponta kétszer fertőtlenítésre kerül. Munkatársaink naponta kétszer takarítják létesítményeinket, hogy azok egész napos higiéniai fenntartását tudják tartani.

A nyitvatartás folyamán többször ellenőrizzük a medencék vízminőségét, hogy a klórszintet és a víz pH-értékét biztonságos szinten tartsuk. A medencék higiéniájára vonatkozó ÁNTSZ egészségügyi és biztonsági hatósági irányelveket is betartjuk! Medencéinkben legalább 0,5 mg/l szabad aktív klórnak kell lennie, amit a megfelelő berendezésekkel biztosítunk.

Az Vendégeink biztonsága érdekében a fürdő orvosi rendelőjét és a kezelési területeket harminc percenként takarítják. A mellékhelyiségeket óránként tisztítják és fertőtlenítik. Az ajtókilincseket, kilincseket, fogantyúkat, csapokat, WC-öblítőket óránként tisztítják és fertőtlenítik.

A jegypénztárnál való sorban állás elkerülése érdekében online is vásárolhat jegyet. Kérjük, hogy a vásárláshoz használjon gyors és biztonságos fizetési módot vagy jegyautomatáinkat.

A vendégeket a nap folyamán többször hangosbeszélő tájékoztatja a fürdő használatának szabályairól. Arra kérik a vendégeket, hogy a hatályban lévő védelmi intézkedéseket tartsák be!

Forrás: hungarospa.hu

Mindenki a saját érdekébe tartsa be az intézkedéseket! A feledékeny vagy renitens vendégeket kérjék meg a szabályok betartására és/ vagy jelezzék a személyzetnek! Együttműködésüket köszönjük!

Az ide vonatkozó Magyar Közlöny itt érhető el.