+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com
Apartman a fürdő kapujában

Aqua Palace élményfürdő

Aqua-Palace élményfürdő

Aqua Palace élményfürdő közvetlen a Best Apartmanok mellett található. Vendégeinknek kedvezményes belépőt biztosítunk az egész család részére.

Az Aqua-Palace fedett élményfürdő földszintjén 8 db. medence a különböző korokba, kultúrákba, régi időkbe repíti el a fürdőzőket.
Elsőként ildomos megemlíteni a Pávai medencét, hisz ez a termálvizes medence a Hajdúszoboszló alatt rejlő gyógyvíz megtalálójának állít emléket.
További fürdőkultúrák megidézéséhez kínálnak lehetőséget a következő medencék: jégbarlang fürdő, Gangesz fürdő India világába kalauzolja a vendégeket,  Római fürdő, barlang fürdő a Föld szilárd kérgében keletkezett üreg jellegzetességeit tükrözi, tengeri fürdő az óceánok világába vezeti a fürdőzőket
és a nagyon népszerű Mozi fürdő, ahol a kivetítők segítségével rövid filmek bemutatásával teszi hangulatossá a fürdőzés élményét.
Az élményfürdő területén szó szerint kiemelt szerep jut a legmagasabb csúszdának, mely több mint 8 méter magas és valamivel hosszabb 74 méternél.
A kupolarészén túl a másik talán még jellegzetesebb rész a Szörf épület. Szakemberek segítségével mesterséges hullámok között lehet kipróbálni a szörfözést.
Ebben az épületben kap helyet a ping-pong és az egész évben használható fallabda.
Feltétlen említésre érdemes a fürdőzési és sportolási lehetőségek mellett a szauna részleg, ahol finn, infra szaunák, gőzfürdő és Kneipp medence mellett óriási masszázs kínálat várja a Vendégeket.
Természetesen gondoltak a megéhezett fürdőzőkre is, akik a földszinti étteremben válogathatnak a finomságok között.
A komplexum egyedi szolgáltatásokat is kínál a vendégek számára, melyek közül kiemelkedik a privát fürdő, ahol társaságok fürdőzhetnek a maguk kényelmére
és a relax szoba.