+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Márton-napi libapiac házigazdái újborral és libaételekkel várják a látogatókat. Mártin – napi Vigadalom rendezvényen libából készült ételek mellett a látogatók magyar pincészetek újboraiból is válogathatnak. A Libanapi lakoma az év utolsó gasztronómiai eseménye Hajdúszoboszlón.

A következő Libalakomát 2021. november 5 – 7. között rendezik meg Hajdúszoboszlón. A fesztivál középpontjában a finom hagyományos libaételek, köztük a sült libacomb, “libacsülök” áll majd. Márton napján a libapiac házigazdái újborral és libaételekkel várják a látogatókat. A libából készült ételek mellett a látogatók magyar pincészetek újboraiból is válogathatnak. A libaételek mellett magyar hagyományos ételek és remek borászatok borai képviseltetik magukat a hagyományt teremtő rendezvényen.

” Aki Márton-napján libát nem eszik, egész évben éhezik.” Ezzel a népi mondással hívjuk vigadalomra a hajdúszoboszlói lakosokat és a fürdővárosba látogató Vendégeket!

Gyere el hozzánk, és kóstold meg, mit tartogat Vendégek számára Hajdúszoboszló a Libanapok alkalmából! Erre a háromnapos rendezvényre a belépés díjtalan, de érdemes mielőbb szállást foglalni. Töltsd Hajdúszoboszlón a Márton napot! A SZÉP kártya elfogadóhelyek, így apartmanunk is akciós ajánlattal készül erre az időszakra. Az esemény, kiemelt programnak számít, így természetesen a Best Apartman repertoárjából sem hiányozhat. Ha szeretnél eltölteni egy kellemes, novemberi hétvégét hajdúszoboszlói apartmanunkban, akkor már most foglalj szállást, nehogy lemaradj ajánlatunkról!

A Márton Napi Libanapok nemcsak Hajdúszoboszlón népszerűek, szerte az országban tartanak ilyenkor tematikus ebédeket, vacsorákat, ahol természetesen a liba kapja a főszerepet. A séfek ilyenkor megmutathatják, mit tudnak a Márton napi libákból kihozni, legyen az hagyományos, vagy valami egészen formabontó megoldás.


Két éjszakára szóló ajánlatunk kedvező áron vásárolható meg, közvetlen a rendezvény és a fürdőkomplexum mellett. Lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és foglalj szobát hajdúszoboszlói apartmanunkban a Márton Napi Libanapokra! Egyél, igyál, pihenj és töltődjön fel a Best Apartman Hajdúszoboszló szálláson!

Érdemes ellátogatni a Libalakoma hétvégi rendezvényre, a remek hangulatról többféle zenei stílus neves előadói gondoskodnak! Utolsó gasztronómiai rendezvényt a fürdőváros gyógyfürdő előtti Szent István Park ide eső részén rendezik meg, mely egyben a város központi része is.

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek