+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Közeleg a Nőnap és mi sem lehetne jobb ajándék, mint egy pihentető nap az Aqua Palace élményfürdőben Hajdúszoboszlón! A fürdő számos kényelmes és modern szolgáltatással rendelkezik, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak mindenki számára.

Szállásajánlat közvetlen az élményfürdő mellett: Best Apart

Nőnap Hajdúszoboszlón és Szauna szeánsz

A hajdúszoboszlói élményfürdőben a szauna szeánszok különleges élményt nyújtanak. Az élményfürdő területén található szaunákban kikapcsolódhat, ellazulhat és élvezheti az aromaterápia kellemes hatását. A szauna szeánszai különböző témákkal és hangulatokkal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő szaunát.

Március 8. Nőnapi program:

Az Aqua-Palace fedett Élményfürdő minden érdeklődőt szeretettel vár szauna-szeánszokra Nőnap alkalmából. A hölgy vendégek számára külön meglepetésként Raffaello csokoládéval kedveskednek. A szauna program időpontjai 15:00, 16:00 és 17:00 órakor lesznek. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget a pihentető kikapcsolódásra és az ajándékozásra!

15:00 Első Randevú

16:00 Trópusi Álom

17:00 Mézes Percek

A szeánszok belépőjegy megvásárlását követően korlátozott létszámban lehet jelentkezni! Részvételi szándékát előzetesen jelezze jegyvásárláskor!

Aqua Palace élményfürdő

Ha kicsit kikapcsolódna, akkor ajánljuk a Kneipp taposómedencét, ahol élvezheti a lábáztatás jótékony hatását, vagy a sóbarlangot, amelynek klímája csodálatosan javítja a légzést.

Az élményfürdő kiváló választás Nőnapra, hogy a hölgyek kicsit kényeztetést kapjanak és élvezhessék a nyugodt, pihentető környezetet. Várjuk Önöket szeretettel Hajdúszoboszlón, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak!

Számos egyéb szolgáltatás is rendelkezésre áll, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak. Az élményfürdő medencéi tökéletesek a kikapcsolódásra és a fürdőzésre, és különböző masszázsokat és kezeléseket is kínálnak, amelyek segítenek a test és az elme ellazulásában.

Összességében, az élményfürdő számos szolgáltatással rendelkezik, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak mindenki számára. Ha Nőnapra vagy bármilyen más alkalomra ajándékot keres, vagy csak szeretne kicsit kikapcsolódni és feltöltődni.

Nőnapi szauna szeánszok az élményfürdőben

Az élményfürdő nagy szaunaparkkal rendelkezik, amelyben a látogatók számos különböző típusú szauna közül választhatnak. A finn szauna, a bio szauna, az infraszauna és a gőzfürdő között biztosan megtalálják az igényeiknek megfelelőt. Az aromaterápia, a hangulatos világítás és a zeneterápia kellemes hangulatot teremt, így a szauna szeánsz garantáltan kikapcsolódást és feltöltődést nyújt minden látogatónak.

Az szauna szeánszainak kínálatában szerepelnek különleges programok is, mint például a egyedi témájú szauna ceremóniák. Ezek a programok egyedi élményt nyújtanak a látogatóknak, és garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítják az élményfürdőzés élményét.

A szauna szeánszok mellett számos más szolgáltatással is rendelkezik, mint például medencék, csúszdák, masszázsok és fitness terem. Az élményfürdő minden korosztály számára kellemes időtöltést nyújt, legyen szó egy családi kirándulásról vagy egy romantikus pihenésről.

Összefoglalva, ha egy különleges ajándékot keres a Nőnapra, vagy csak szeretne kicsit kikapcsolódni és feltöltődni, akkor az Aqua Palace élményfürdő szauna szeánszai kiváló választás lehetnek. Fedezze fel a számos szolgáltatást és élvezze a kényeztető kikapcsolódást!