+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Sokaknak nem az a pihenés, ha csak lógatják a lábukat, hanem sokkal inkább szeretnek olyan programokon részt venni és olyan helyszíneket meglátogatni, amiket a dolgos hétköznapokban nem tudnának elérni. A fürdőzés is aktív kikapcsolódásnak számít, és ezt Hajdúszoboszlón is lehet élvezni, ám vannak a környéken egyéb programok és látnivalók is, amelyekért érdemes elhagyni a termálfürdőt, utána pedig ki lehet pihenni az élménydús nap fáradalmait hajdúszoboszlói szállásunkon.

Debrecen és vonzáskörzete az aktív pihenést kedvelők ideális célja lehet, hiszen a városnézés is ebbe a kategóriába tartozik, de érdemes túrázni is a város környékén, hiszen gazdag az élővilág és gyönyörű a táj. Hajdúszoboszlói szállásunk pedig a bázist adhatja, ahonnan Debrecen és a Hortobágy is egyaránt könnyen elérhető, a túrák végeztével pedig hamar vissza lehet érni, és pihenni, vagy éppen vacsorázni egy jólesőt!

Amennyiben szeretné lefoglalni egyik hajdúszoboszlói apartmanunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!