+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Amikor nyaralást tervez, nem csak az ideális várost kell megtalálnia, de azon belül a lehető legjobb helyen található szállást, hogy minden percet a pihenésre tudjon fordítani, és ne kelljen túl sokat időznie a látnivalókhoz és programokhoz vezető utazással. Válassza az alföldet úti célnak, apartmanjainknál jobb szállást Hajdúszoboszlón keresve sem talál!

Szállás Hajdúszoboszlón közvetlen a strand, gyógyfürdő, élményfürdő mellett!

Központi fekvésének köszönhetően, szinte minden egy karnyújtásnyira van a szállástól Hajdúszoboszlón, ami egy igazán pihentető nyaraláshoz kell, legyen az aktív, vagy inkább a teljes relaxációra koncentráló. Kellemes ebéd utáni sétát tehet a Szent István Parkban, ahol minden órában meghallgathatja a harangjátékokat.

Szállás Hajdúszoboszlón

A válasszon szállást Hajdúszoboszlón! Választása attól függ, hogy milyen igényei vannak a szállásra. Az alábbi tényezők segíthetnek a döntésben:

  1. Elhelyezkedés: Az apartmanod legyen olyan helyen, ahol könnyen elérhető a város látnivalói, éttermek és boltok.
  2. Férőhelyek: A szállásod legyen elegendő helyet biztosítson a családod számára.
  3. Konyhafelszereltség: Ha szeretnél a szállásodon főzni, ellenőrizd le, hogy a konyhában minden szükséges felszerelés megtalálható-e.
  4. Wifi elérhetőség: Ha szükséged van az internetre a szállásodon, ellenőrizd le, hogy a szállásod rendelkezik-e wifi elérhetőséggel.
  5. Teremgarázs: Ha autóval utazol, fontos lehet, hogy a szállásod rendelkezzen biztonságos parkolási lehetőséggel.
  6. Légkondicionálás: Ha a meleg nyári időszakban látogatsz Hajdúszoboszlóra, fontos lehet, hogy a szállásod rendelkezzen légkondicionálással.
  7. Erkély: Ha szeretnél pihenni a friss levegőn, ellenőrizd le, hogy a szállásod rendelkezik-e erkéllyel.

Az árak, a szolgáltatások és a felszereltség függvényében többféle apartman közül is választhatsz Hajdúszoboszlón, így fontos, hogy alaposan megfontold a lehetőségeidet.

Apartmanjaink mindenki számára kényelmes pihenést biztosítanak, párok, családok és gyerekkel érkezők igényeit is figyelembe véve. Konyhával felszerelt szállásainkon lehetőség van főzni, önellátásra. Az apartmanházban található éttermünkben étkezést is igényelhetnek a vendégek, reggelitől teljes panziós ellátásig. Az apartmanház központi helyen található, a Hajdúszoboszlói strandtól csak pár lépésre, a Mátyás király sétány első apartmanháza az Aqua Palace élményfürdővel és a strand bejáratával egy utcában. Az ingyenes parkolás biztosítva van a teremgarázsban.

Ha Ön is belföldi utazást tervez, mindenképpen látogasson el Hajdúszoboszlóra, merítkezzen meg a méltán híres fürdő gyógyvizes medencéiben, járja végig a helyi érdekességeket! Amennyiben pedig kérdései lennének a szállásról Hajdúszoboszlón, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk!