+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Alig várod, hogy elutazz az egész családoddal, de nem tudod hova? Szeretnél olyan helyen pihenni, ahol a gyerek is jól érzi magát? Kiváló ötlet lehet a Hajdúszoboszló Best Apartman, mely közvetlen az Aqua-Palace élményfürdő mellett található és kicsik, nagyon sőt a felnőttek is jól erezhetik magukat! Egész évben pihenhetsz családoddal a fürdővárosban, ahol rengeteg vizes élmény vár minden korosztályt!

Szülőként rengeteg teendő vár mindenkit, minden nap feladatok sorát kell teljesíteni. Mindenki vágyik a kikapcsolódásra, és a
megszokott környezet elhagyására. Miért ne utaznál el a gyerekkel és a kicsivel együtt! Kezd az őszi szünetet hajdúszoboszlói apartmanban! Apartmanunkban központi helyen a fürdőkomplexum mellett, mégis nyugodt környezetben pihenhet az egész család. Nem kell aggódni a kényelmes elhelyezés miatt, mert a Best Apartmanban kicsik és a szülők igényét is kielégítjük. Érdemes apartmanunkban szállást foglalni, és így az élményfürdőhöz közel, árban elérhető, stresszmentes szálláson pihenni.

Hajdúszoboszlói apartmanunkban szeretettel várunk gyerekekkel, családoddal együtt. Érdeklődj a szabad szobákról, árakról és tegyél fel egy kérdést bátran a 06-30-9-900-063-as telefonszámunkon vagy írj e-mailt a bestszallas@gmail.com címünkre.

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek