+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Nem is gondolnád milyen szempontokat tartanak fontosnak hajdúszoboszlói apartmanajink visszatérő vendégei!

Midenki szereti környezetében a tisztaságot. Nincs ez másképp, akkor sem mikor pihenni megyünk, sőt már alap követelmény a „makulátla” tisztáság minden szálláshelyen.
Tehát elmondhatjuk a tisztaság az egyike a három legfontosabb tényezőnek abban, hogy elégedett legyen a hozzánk látogató vendég.

Mindenki másképp szeret aludni

Hajdúszoboszlói apartman vendégeink nagytöbbsége igényli a kis- és nagypárnát, sőt sokan kérnek plusz párnát kényelmes alvásuk kielégítéséhez. Ugyanakkor megoszlik a vélemény a párna keménysége és vastagsága viszonylatában. Vendégeink többsége a tömötebb kispárnát szereti, illetve van egy kevés százaléka akik nem használnak párnát alvásukhoz. Itt meg kell említeni az alváshoz nagyon szorosan hozzátartozó matrac keménységet, ahol a keményebb matracot választották többen.
Teljesen mindegy merre jársz, Hajdúszszoboszlón apartmanban vagy szállodában szeretnél nyaralni, pihenni a megfelelő alvás az egyik legfontosabb tényező ahhoz, hogy jól érezd magad másnap a strandon vagy épp az élményfürdőben.

Ágynemű anyaga, puhasága

Végül, de nem utolsó sorban az alváshoz használt textíliák az ágynemű és a törölköző tistasága, minősége és illata az, ami befolyásolja vendégeinket abban, hogy visszatérjenek hozzánk a Best Apartman Hajdúszoboszlóba.
Apartmanok viszonylatában a teljesen fehér ágynemű az elvárt és a könnyed meleg paplan. Törölközönél is hasonlóak az elvárások és természetesen a 100% pamut a legkedveltebb.

A felsoroltak természetesen mindegyike igaz hajdúszoboszlói szállás apartmanunkra, így nem meglepő, hogy egyre többen választják a Best Apartmant Hajdúszoboszlón és ezzel együtt népes azok tábora is, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk.

Köszönjük szépen mindenki bizalmát!