+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Az a fantasztikus Debreceni Strand egy modern strandfürdő, amely valójában egy nyitott élményfürdő. A létesítmény Nagyerdő szívében helyezkedik el, csupán 5700 m² vízfelületen számos lenyűgöző medencével, különleges attrakciókkal és izgalmas parkerdővel várja vendégeit. Ez az hely nem mindennapi élményt nyújt, hiszen 15 különböző funkcióval rendelkező medencével büszkélkedik, amelyek minden korosztály számára megfelelőek. Itt mindent megtalálsz, amire csak vágyhatsz, legyen szó aktív, sportos fürdőzésről, rekreációról vagy modern impulzusokkal teli élményekről. Ugyanakkor lehetőség van nyugodt pihenésre és relaxációra is. Ez a hely valóban lenyűgöző és megkapó, és a Nagyerdő közepén található, így kiváló lehetőséget kínál a tökéletes kikapcsolódásra és feltöltődésre.

Hajdúszoboszlón nyaral érdemes ellátogatni a megyeszékhely strandjára, mely 25 km- re található a fürdővárostól. Míg a szoboszlói strand egy igazi strandfürdő, addig a a debreceni strand egy modern élményfürdő.

Debreceni Strand – Nyitó Hétvége

Szombaton megnyitotta kapuit a debreceni strand, mely a pünkösdi hosszú hétvégén a 2022- es tavalyi jegyárakkal várja a fürdőzőket az Aquaticum Strandfürdőben a hosszú hétvége három napján.

Az elmúlt szezonban közel 200 ezer turista kereste fel Debrecen szezonális strandjait. Idén a debreceni Aquaticum Strandfürdő üzemel a pünkösdi hosszú hétvégén. Egészen pontosan 2023. május 27-én, szombaton nyitnak. Mint műsorajánlónkban írtuk, szombaton, vasárnap és hétfőn is készülnek gyermeknapi programokkal. Ráadásul a nyitó hétvégére még a tavalyi jegyárak érvényesek.

Ez azt jelenti, hogy a felnőtt napijegy 4600 forintba kerül, míg a Debrecen Kártya 3900 forintba kerül. A belépőjegy nyugdíjasoknak és diákoknak 3900 forint, Debrecen Kártyával rendelkezőknek 3200 forint.

2023. május 27. szombat

Campus Radio Beach

9:00-18:00 között Élő rádióadás a medencénél 10 műsorvezetővel, 10 meghívott vendéggel és nyereményjátékkal egész nap. (moziszínházak, színházak, koncertek, jegyek sporteseményekre, ajándéktárgyak)

2023. május 27 – 28 – 29.

13:00-16:00

A Debreceni Strandon vár egy varázslatos élmény! Vízálló csillámos testfestéssel készülj fel, amely számtalan mintával és az Aquaticum logójával díszített. A kreatív sarokban a gyerekek vízálló anyagokból emléktárgyakat készíthetnek, olyan figurákat, amelyeket szívószálra lehet húzni, valamint egyedi Aquaticum logós kulcstartót is készíthetnek.

Gyermeknap Pancsi Party

13:30 – 17:00

Csatlakozz a Aqua Manó Partihoz a Debreceni Strandon! Merülj el az élményekben az Aqua Zumba Kids programmal, ahol vízi csatában mérkőznek meg a törpék és óriások a medencében, nyereményekért versenyezve. Részt vehetsz izgalmas vízi játékokban, mint a evezős verseny, a „Peca Királya” kihívás, békaúszó verseny, és a Kalózok, irány a lakatlan sziget! – ügyességi vízi játékok. A kreatív sarokban pedig készíthetsz Bubu elefántos emlékkönyvet, szélforgót és egyedi állatos szívószálat. Ne hagyd ki az Aquafitness programot sem!

Debreceni Strand – Élményelemei

Vízi világ a gyerekeknek

Az Aquaticum Strandon a gyerekek számára egy vízi paradicsom terül el 1900 m²-en. Az itt található gyerekpancsoló speciálisan az egészen kicsiknek (0-4 éves kor között) készült, és fokozatosan mélyül, kezdve a 0 cm-től egészen 40 cm-ig. Ebben a biztonságos környezetben fröcskölő állatfigurák és bébi csúszdák találhatók, hogy a legkisebbek is élvezhessék a vízben való fürdőzést. Emellett a gyerekek érzékeny bőrét modern árnyékolástechnika védi a napsugaraktól.

A spray park mellett található Robinson fán pedig a 4-8 éves gyermekek akár fel is mászhatnak, hogy még több kalandot élvezhessenek. A 8-12 éves kis kalózokat pedig egy léghajódokkoló várja, amely vízi ágyúkkal, többféle csúszdával, hintákkal, vízeséssel és kötélmászókával rendelkezik. A kalandmedence pedig 4 különböző csúszdával várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, beleértve a feketelyuk csúszdát, gömbcsúszdát, UFO csúszdát és az aquatube csúszdát. Itt igazán nem fogsz unatkozni!

Ugrótorony, jakuzzi, óriáscsúszdák, gyógymedence, vizbár

Az Strand egyik ikonikus épülete a 12 méter magas központi épület, amelyben a medenceszinten gyógy- és relaxációs medencék találhatók. A sportvilágban pedig az úszás szerelmeseit várják a 50 méteres és 33 méteres úszósávok. Emellett megtalálható itt egy kalandmedence és négyféle óriáscsúszda is. A strand látványát a fantasztikus zöld növényfalak, a halkan csordogáló vízesések és a vízfátyolok teszik európai színvonalúvá.

Az egyik kiemelkedő attrakció a ugróplatform, amely fölött egy 12 méter magasan épített üvegaljú medence található. Ez a különleges kialakítású medence lenyűgöző élményt nyújt.

A medence területéhez szervesen kapcsolódik egy vízibár, ahol frissítő italokat lehet fogyasztani, valamint a napozóterasz, ahol kényelmes nyugágyak és árnyékolók várják a vendégeket. Itt igazán élvezheted a pihenést és a napfényt.

További élmények a debreceni strand területén

A sportzónában számos sportpálya található, mint például kosárlabda, röplabda és kiskapus focipálya, amelyek minden sportkedvelő számára ideálisak. Emellett van egy kondipark is, ahol fitneszeszközök állnak rendelkezésre, valamint teqball és pingpong asztalok is, hogy mindenki megtalálja a kedvenc sportját.

Természetesen bérelhető szolgáltatásaink között megtalálhatók a pályákhoz szükséges eszközök és kellékek is. Tehát ha két fürdőzés között szeretnél tollasozni vagy pingpongozni, nem kell aggódnod, hogy otthon felejtetted az ütőd vagy a labdád. Minden, amire szükséged van, rendelkezésedre áll a kölcsönzési lehetőségeinken keresztül. Így teljes mértékben élvezheted a sportolást anélkül, hogy a felszereléseid miatt aggódnod kellene.