+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A hajdúszoboszlói apartmantulajdonosok azt mondják a januári szálláskeresés egyáltalán nem korai, mivel
a népszerű apartmanok nagyon hamar „elkelnek”. A legnépszerűbb közösségi oldalon már most sokan keresik a hajdúszoboszlói nyári szállásokat.  Jellemzően a kisgyerekes családok azok, akik már januárban lefoglalják a kínálkozó helyeket. A foglalások azt mutatják, hogy sokan az előző év nyaralásuk után lefoglalják szállásukat, de jellemzőek az őszi foglalások is. Azok a szállások telnek meg leghamarabb, amelyek a hajdúszoboszlói strandhoz közel vannak, illetve berendezésük modern, légkondicionáltak, felszerelt konyhával rendelkeznek a parkolás megoldott és még WiFi elérhetőséggel is rendelkeznek. Mi is igyekszünk a magasabb elvárásoknak is megfelelni és az előbb említett kényelmi felszerelések mindegyike megtalálható a hajdúszoboszlói apartmanjainkban. Így talán nem túlzás azt állítani, hogy Hajdúszoboszló az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont.

Tavaly február végére a Best Apartman szállásain minden helyet lefoglaltak, és már az idei nyárra is elkelt sok időpont.
Időben el kell kezdeni nézelődni, mert májusra általában már csak a maradékból lehet válogatni. Nagyon nehéz a nyári szünet idejére jó és megfizethető szálláshelyhez jutni, pláne a fürdő vonzáskörzetében, ha valaki későn kezd el keresni.
Egyébként az egész főszezon nagyon népszerű, már több időpontot lefoglaltak nálunk júliusra és augusztusra is.

Több éve Hajdúszoboszló az egyik legkedveltebb belföldi pihenő hely és nem csak a hazai látogatók számáran. Sokan jönnek a környező országokból, így a szálláslehetőségek viszonylatában osztozni kell velük is. Rengeteg a hajdúszoboszlói apartman, hotel és panzió, de nyáron mind kevésnek bizonyul. Szeretnéd kipróbálni a hajdúszoboszlói Aquapark és Extrem Zona csúszdáit, akkor foglald le szállásod időben, ha szeretnéd szállásod közel is legyen a strandhoz, akkor foglalj most azonnal elérhetőségeink egyikén!