+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Ünnepeld velünk a karácsonyt, válassz valódi értékes pihenést! Karácsony előtt szinte minden ember eltervezi, hogy az ünnepi időszakot a pihenéssel és a kikapcsolódással fogja tölteni. Sajnos ez legtöbb esetben ez egyszerűen kivitelezhetetlen, ugyanis a közös családi ünnepségek, rokonlátogatások megkövetelik a készülődést, így tulajdonképpen egy percet sem pihennek a karácsonyi időszakban. Idén valóban pihenéssel és kikapcsolódással szeretnéd megünnepelni a karácsonyt, gyere el hajdúszoboszlói szállásunkra karácsonyozni!

Évről évre tapasztaljuk, hogy az embereknek kinyílik a szemük a karácsonyi pihenéssel kapcsolatban, vagyis rájönnek arra, hogy az nem számít kikapcsolódásnak, hogy folyamatosan készülnek, vásárolnak, takarítanak, vagy utaznak a rokonsághoz, így egyre több foglalással találkozunk hajdúszoboszlói szállás apartmanunkon a karácsonyi időszakra. Ennek ellenére sokan ilyenkor otthon maradnak, és szigorúan a pihenésnek szentelik az ünnepet, azonban ezt igencsak nehéz kivitelezni. Már önmagában az ünnepi hangulat megteremtése készülődéssel jár, a váratlan vendégekről nem is beszélve. A tartalmas pihenés megvalósításához az embereknek ki kell lépniük az otthonukból, és egy valóban nyugodt, csendes környezetben kell megünnepelniük a karácsonyt, ahol mások gondoskodnak az ünnepi hangulat megteremtéséről.

Hajdúszoboszlói szállásunk munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a karácsony valóban meghitt, nyugodt ünnep legyen. Az ünnepet hajdúszoboszlói szállásunkon a pihenés mellett testi és lelki feltöltődéssel tölthetik, december 24.-én pedig ünnepi ebéddel várjuk a családokat, párokat és mindazokat, akik megelégelték, hogy a karácsony az utóbbi évek élményei miatt elveszítette valódi szépségét.

Tedd emlékezetessé a karácsonyt kedvese, vagy családja számára! Ha felkeltette érdeklődését hajdúszoboszlói szállásunk karácsonyi ajánlata, és szeretnél szállást foglalni az ünnepi időszakra, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek